A Proscenic Ultenic U11 akkumulátoros porszívójának előnye, hogy forgó kefe fejjel rendelkezik, így sokkal alaposabban képes takarítani. Kis méretének köszönhetően a tárolása is egyszerű, de mégis nagy, 25000Pa szívóerővel rendelkezik.

Proscenic termékeket mi is teszteltünk

A Proscenic Ultenic U11 az európai raktárból (CZ) pár munkanap alatt megérkezik, cserébe pedig az ára is igen kedvező. A 260 watt teljesítményű elektromos motor a legnagyobb fokozaton 25000Pa szívóerőre képes, ami vetekszik a normál vezetékes társak teljesítményével.

A porszívó ultrakönnyű, csak 2.7 kilogrammot nyom. Egy kis kefés fejet is mellékelnek hozzá, amivel kézi porszívóként akár az autót is kitakaríthatjátok vele. Vagy a hosszabbító csövével és a nagy fejjel a padlót és szőnyeget tarthatjátok tisztán. A Proscenic Ultenic U11 olyan újdonságokat is felvonultat, mint a LED kijelző, ahonnan leolvasható az akkumulátorának kapacitása.

Újdonságként a porszívó fejre egy víztartályas moppot is felhelyezhetünk, így egy nedves felmosóval is áttörölhetjük a padlót. A robotporszívókhoz hasonlóan szenzorral is felszerelték, ha a szőnyeget porszívózzuk, akkor azt érzékelve, magasabb fordulatra kapcsol. Ha pedig megint a padlón tologatjuk, akkor visszább veszi ezt az erősséget.

Többféle szívóerőt is választhatunk, amivel alacsony fokozaton közel 60 percig képes üzemelni, mielőtt újra a töltőadapterhez kell nyúlnunk. Az európai raktárból (CZ) csak 165.99$-ba, azaz 62000 forintba kerül.

A vezeték nélküli porszívót itt találod

🔹Kupon : BGCZP110

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövessminket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás