A Lenovo LivePods LP40 modellből két darab csak 24$-ba kerül az akció erejéig, így két fehér, fekete és fehér vagy két fekete variánst is választhatsz, méghozzá 9100 forintért! A TomTop-nál pedig már bele is kalkulálták a vám összeget a díjazásba.

A Bluetooth 5.0 vezeték nélküli kapcsolatot használó Lenovo LivePods LP40 modellt laptophoz, táblagéphez, mobiltelefonhoz, okosórához is használhatjuk. Az USB-C porton keresztül tölthető tok 230mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. A 13 milliméteres driverekkel szerelt fülhallgató pedig 40mAh kapacitású akkukat kaptak, amivel 4-5 órán keresztül használhatjuk őket egy feltöltéssel.

A Bluetooth 5.0 kapcsolat alacsony késleltetést tesz lehetővé, úgy alakították ki őket, hogy ellenálljanak a fröccsenő víznek is. A vezérlés szerencsére érintés vezérelt, így csak meg kell érintenünk a fülhallgató felületét, ha el szeretnénk indítani a kedvenc zenéinket vagy fogadni akarnánk a bejövő hívásokat.

Két darab Lenovo LivePods LP40 csak 24$-ba, azaz körülbelül 9100 forintba kerül, amíg a készlet tart

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövessminket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás