Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Okoskarkötő, fotós lámpa, időjárás állomás és sok minden más.

Xiaomi Redmi Smart Band Pro

Xiaomi Redmi Smart Band Pro

A Xiaomi Redmi Smart Band Pro, a Mi Band okoskarkötőkkel ellentétben nem egy oldalain lekerekített kisméretű előlapot, hanem egy igazán maszkulin, erőt sugalló, az aktivitásmérőkhöz képest furcsa módon 1,47 colos kijelzőt. Az AMOLED panel sajátossága a mély feketék és a kontrasztos színek, amik 368×194 pixelen jelennek meg és természetesen van always on mód is.

A szilikon szíj fogja közre a műanyag házat, aminek hátulján a mágneses töltőcsatlakozó és az optikai szenzor található, ami még véroxigénszint mérésre is képes.

A 14 napos használatot ígérő Redmi Smart Band Pro 110-nél is több sportmóddal rendelkezik. Természetesen felvértezték alvásfigyeléssel, lépésszámlálóval, kijelzi a bejövő hívásainkat, üzeneteinket és akár fürödhetünk, zuhanyozhatunk is benne.

Ez a modell már Global Version változat, így beállítható az angol nyelvű felület is. A Xiaomi Redmi Smart Band Pro okoskarkötőhöz sikerült kedvezményt is szereznünk, így a kóddal 43$-ba kerül. Az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

Xiaomi Redmi Smart Band Pro

🔹Kupon : BGHU1964

______________________________________________________

BlitzWolf BW-WS01 időjárásállomás

 

A csomag egy kijelzővel ellátott beltéri és egy kültéri egységből áll. Az eszközök vezeték nélkül kapcsolódnak egymáshoz, de arra is lehetőség van, hogy kettő, illetve három külső szenzorral vásároljuk meg azt.

A kör alakú, 9 centiméter átmérőjű belső eszköz egy LCD kijelzőt kapott, ami megjeleníti a lakáson belüli és a kültérre kihelyezett szenzor által mért páratartalmat és hőmérsékletet. Ennek köszönhetően azonnal tudni fogjuk, hogy esetleg megfontolandó lehet-e egy párásító vagy páramentesítő beszerzése a lakás levegőjének megfelelő értékén tartásához. És még azt is tudni fogjuk mennyire melegen öltözzünk fel a hűvös idő ellen.

BlitzWolf BW-WS01 3

A vezeték nélküli kapcsolat hatótávolsága nyílt terepen 30, míg zárt részen maximálisan 10 méter lehet. A mérés -20 és +60 Celsius fok között lehet, így a téli hidegben és a nyári melegben egyaránt használható. A páratartalmat pedig 0-99% között képes mérni.

BlitzWolf BW-WS01 2

A beltéri egység kijelzőjének világítása is bekapcsolható 15 másodperces időtartamra, hogy sötétben is leolvashassuk róla az információkat. Egy kitámasztható talppal, de mágneses hátsó résszel is rendelkezik. Ennek köszönhetően az asztalra vagy akár a hűtőszekrény ajtajára is felhelyezhető.

BlitzWolf BW-WS01 1

Az egy kültéri szenzorral rendelkező időjárásállomás 20.99$-ba, azaz körülbelül 6900 forintba kerül az előrendelői akcióban.

A BlitzWolf BW-WS01 időjárásállomást itt találod meg

______________________________________________________

BlitzWolf® BW-F1 ventilátor

Akkumulátorral látták el, mégpedig egy 7200mAh kapacitású teleppel, hogy ott és akkor is használjuk, ahol nincs hálózati aljzat.

A 12 colos méretű fej felnyitható és kihúzható a talpból, így össze csukva kis helyen is elfér. A 7 lapátos ventilátoron 8 sebességi fokozatot választhatunk ki, állíthatunk időzítést is, hogy 1-4 óra múlva kapcsoljon le és a legalacsonyabb fokozaton akár 37 órán keresztül is használható.

A ventilátor európai raktárból rendelhető és kedvezmény kód is van hozzá.

🔹Kupon : BGCZF104 BlitzWolf BW-F2 🔹Kupon : BGCZF304

______________________________________________________

Xiaomi Air 2 Pro fülhallgató

A Xiaomi Mi Air 2 Pro műszaki adatai alapján 12 mm-es dinamikus drivererrel rendelkezik és támogatja BLE/HFP/A2DP/AVRCP profilokat. A Xiaomi Mi Air 2 Pro akkumulátorának élettartama 7 óra is lehet. A késleltetés tekintetében a specifikációk szerint Xiaomi új TWS fülhallgatójának audio késleltetése akár 100 ms is lehet. A fülhallgató nem csak USB Type-C porton keresztül, hanem vezeték nélkül is feltölthető. Az aktív zajszűrésnek köszönhetően pedig kizárhatjuk a külső zajokat. A Xiaomi Air 2S-hez képest gumiharangos megoldást kapott, ugyanúgy érintésérzékeny vezérléssel látták el, mint az elődöt és szintén támogatja az LHDC (Low Latency High-Definition Audio Codec) audio kodeket is. A legújabb Xiaomi Mi Air 2 Pro A kedvezmény kóddal 65.99$-ért (23.000 forintért) előrendelhető, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen vásárolható meg.

Xiaomi Air 2 Pro fülhallgató, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

🔹Kupon : BGHU1970

______________________________________________________

A SOONPHO akkumulátoros lámpa fotózáshoz

11.9 x 7.25 x 13 milliméteres fém háza elején található meg a ledek, oldalt a tekerő gombválasztó fényerősség, színhőmérséklet, színek és sémák kiválasztására szolgáló gomb. Egy kis kijelzőt is kapott, ahol megjelenik az épp kiválasztott beállítás és az akkumulátor kapacitásáról is itt kapunk visszajelzést. ¼-es menettel is ellátták, így állványra is felhelyezhető. A 2500-8500 színhőmérséklet mellett százalékos lépésben állíthatjuk a fényerősséget, a lámpa fényereje 980lux (0.5m). Ezek mellett pedig különböző sémákból is választhatunk, hogy a lámpa a rendőrautó fényeit, villámlást, gyertyalángot vagy más fényhatást imitáljon. A 4000mAh kapacitású beépített akkumulátorát az USB-C portján keresztül tölthető fel, amivel 100%-os fényerő mellett 130 percig használható és csak 41.99$-ba kerül.

Az RGB ledes, akkus fotós lámpát az EU Priortiy Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

 

Megosztás

Hozzászólás