Most beszéltünk a Gshopper webáruházzal és máris rengeteg akcióról beszélgettünk velük. Kezdésként a GPS-es Xiaomi Mi Watch Lite okos órára is szereztünk kedvezményt, ami így csak 14 ezer forintba kerül és európai raktárból áfa és vámmentesen szállítják.

xiaomi_mi_watch_lite_2.JPGAz óra Android és iOS rendszerű mobiltelefonokkal is használható, a Global Version modell kínai és angol nyelvű menüvel is rendelkezik. Megjelenésben az Apple Watch-ra hajazó okosóra 11 sport mód mérésére képes.

xiaomi_mi_watch_lite_5.JPG

xiaomi_mi_watch_lite_1.JPG

xiaomi_mi_watch_lite.JPG

Szilikon pántot kapott, az oldalain lekerekített edzett üveg alatt egy 1.4 colos, 320 x 320 pixel felbontású kijelzőt találunk. 5ATM vízállósággal rendelkezik, az érintőkijelzője mellett egy oldalsó fizikai gombot is kapunk. Mint minden okosóra, a Xiaomi Mi Watch Lite is képes hívás és üzenetértesítésre, lépésszámlálásra és alvásmonitorozásra, de ellátták optikai pulzusmérő szenzorral is.

xiaomi_mi_watch_lite_4.JPG

Energiatakarékos Bluetooth 5.0LE kapcsolaton keresztül kommunikál a mobiltelefonunkkal. GPS-szel (GPS/A-GPS/GLONASS ) is ellátták, így sportolás közben a helymeghatározást is bekapcsolhatjuk.

xiaomi_mi_watch_lite_3.JPG

A 230mAh kapacitású akkumulátorát feltöltve akár 9 napig is használhatjuk Xiaomi Mi Watch Lite okosórát. Az okosóra 44$-ba (14000 forintba) kerül, amit az EU raktárból áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

A Xiaomi Mi Watch Lite okosórát itt találod meg

Kedvezmény kód: A16B25A07B8D

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

1 hozzászólás

  1. NMR
    Tókos Albert on

    Nem képes Magyarország elérje,hogy magyar nyelv is legyen a globális verziókban legalább.( Szégyen )

Hozzászólás