A Baseus alkoholszonda slágertermék lehet, főleg, hogy mi magyarok, közismerten nem vetjük meg az alkoholt. Országonként változó, de nálunk a zéró tolerancia jegyében, biztonságunk és más biztonságának, nem utolsó sorban pedig a jogosítványunk megőrzése érdekében is jól jöhet egy alkohol szonda.

Nem csak azért, hogy egy átbulizott éjszaka utáni reggelen megtudjuk, hogy már autóba ülhetünk-e, de akár még a családtagokat is ellenőrizhetjük, nehogy megint füllentsenek, hova tűnt el egy-két doboz sör.

A Baseus gyártót valószínűleg már senkinek sem kell bemutatni, hiszen remek termékeket tettek le az asztalra, legyen az egy töltőadapter, autós telefontartó, kábel vagy power bank. Új termékük egy alkoholszonda, ami a sok kis kínai gyártó ezernyi terméke mellett igazi felüdülés, hogy bízhassunk egy nevesebb gyártó portékájában.

Az LCD kijelzővel ellátott mérőműszer képes kimutatni a fogyasztott alkohol, az ételben fellelhető és az édességekben megtalálható alkohol mértékét elfogyasztásuk után.

Kis mérete miatt bármikor nálunk lehet, a Type-C portján keresztül feltöltött akkumulátorával pedig akár 3 hónap készenléti időre képes.

A Baseus alkoholszondához kedvezmény kódunk is van, hogy olcsóbban vásárolhassátok meg, az áfa és vámmentes szállításhoz az EU Priority Line opciót válasszátok.

Baseus alkoholszonda

Kupon:BGcacc8c

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás