A BlitzWolf BW-JS1 power bank 12000mAh kapacitásával segíti beindítani az autónkat, ha épp lemerült az akkumulátorunk. De portjai révén még a telefonunkat is feltölthetjük róla.

Már rengeteg pozitív értékelés érkezett a termék adatlapjára, ami nem csoda, hiszen a BlitzWolf már megmutatta mit tud a power bankok, kábelek és más termékeik során. A JS1 külső akkumulátoruk pedig hozza ezt a már jól megszokott minőséget.

Egy visszazárható dobozban kapjuk meg a külső akkut, amin egy külön kis retesz védi a csatlakozókat, hogy semmi ne okozzon kárt bennük. IP68-as védettséggel is ellátták, emellett elemlámpa funkciót is kapott, ha éjszaka elakadnánk az autónkkal, fényforrásunk is legyen.

A gyártói adatok szerint maximálisan 12V 4.5L benzin és 12V 3.0L dízel üzemű autók beindítására használható. Az akkumulátorának teljes kapacitásának feltöltéséhez 7 órára van szüksége. Viszont akár a kocsiban is hagyhatjuk, hiszen 1-2 hónapig képes megőrizni az akkumulátor kapacitását, hogy vész esetén használhassuk. Természetesen ellátták rövidzárlat, túltöltés, túlhevülés, véletlen polaritás felcserélés elleni és még számos más védelemmel is. Kupont is szereztünk hozzá, így 65$ helyett az európai PL raktárból  csak 46.99$-ba kerül.

A BlitzWolf BW-JS1 power bankot itt találod meg

Kupon: BG758d3d

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás