A BlitzWolf BW-HP2 Pro fejhallgató remek választás, ha olcsón szeretnél egy vezeték nélkül is használható fejhallgatót, ami Bluetooth kapcsolaton csatlakozik a mobiltelefonunkhoz és bármilyen más bluetooth képes eszközünkhöz. A kedvezmény kóddal olcsóbb, az EU Priority Line szállításnak köszönhetően áfa/vámmentesen rendelhető meg.

A BW-HP2 is jól sikerült, most pedig megjelent az újdonság, ami a zene mellett játékra is használható az alacsony késleltetésnek köszönhetően. A driver 50mm-es mérettel rendelkeznek. A nyomógombos vezérlés helyett érintésérzékeny felületet kapunk.

A vezeték nélküli kapcsolaton keresztül támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat, az akkumulátor 1000mAh kapacitással rendelkezik. Ezáltal pedig 2 óra töltéssel akár 42 óra zenelejátszás vagy beszélgetés is kihozható belőle. A vezeték nélküli kapcsolat mellett megmaradt a 3.5 milliméteres jack csatlakozó is, így akár vezetéken keresztül is összeköthetjük azt az otthoni hifi berendezésünkkel, a fejhallgatót pedig USB-C porton keresztül tölthetjük fel.

Hiába újdonság most a BlitzWolf BW-HP2 Pro fejhallgató, még sem kerül túlságosan sokba, hiszen a kedvezmény kóddal 32.99$-ba kerül, amit a CN raktárból az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

A BlitzWolf BW-HP2 Pro fejhallgatót itt találod meg

🔹Kupon : BGHP2P

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

2 hozzászólás

Hozzászólás