A BlitzHome BH-AP1C a BlitzWolf gyártó új családjának nevét viseli. A légtisztító más sokaknak ismerős lehet, hiszen ez a jól ismert AP1C modell módosított változata. Kis mérete ellenére 220m3 levegőt képes megmozgatni egy óra alatt, amivel egy 24m2 alapterületű helyiségben is ideális választás lehet.

A HEPA filter szűrőnek köszönhetően kiszűri a levegőből a különféle szagokat, port és eltávolítja a levegőben található 0.3 mikronnál nagyobb méretű szennyező anyagok nagy részét.

Négy különböző erősséget állíthatunk be, a legnagyobb teljesítményen 61dB, míg a legkisebben 26dB hangerőséggel rendelkezik. Beállíthatunk időzítést is, így 1, 2, 4, 8 óra után automatikusan lekapcsol. Ledes visszajelző fénnyel is rendelkezik, amelyből azonnal megtudhatjuk a a levegőnk tisztaságának mértékét. A BlitzHome BH-AP1C légtisztító 23.8 x 23.8 x 41 centiméteres mérettel rendelkezik, így valóban nem mondató nagynak, így akár még az íróasztalon is elfér.

A légtisztító megrendelhető a Banggood európai (CZ) raktárából, így áfa és vámmentesen vásárolható meg, a kedvezmény kóddal 85.99$-ért.

A BlitzHome BH-AP1C légtisztítót itt találod meg

🔹Kupon: BG92e864

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás