Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Különleges szappanadagoló, okos konyhai mérleg, okos párásító és sok minden más is.

Különleges, falra szerelhető automata szappandagoló

 Az infravörös szenzorának köszönhetően automatikusan adagolja a kívánt habszappan mennyiséget. De a különlegessége nem ez, hanem az, hogy falra szerelhető, illetve egy hőmérséklet érzékelővel is ellátták.

falra szerelhető automata szappandagoló 2

A fehér, kör alakú bortás nem csak design elem, hanem ebben tárolhatjuk a folyékony habszappan alapot. Középen egy fekete kör kijelző bújik meg, ami képes kijelezni a helyiség hőmérsékletét. Különleges megjelenésének köszönhetően feldobja a fürdőszoba világát.

falra szerelhető automata szappandagoló 1

Szerencsére nem kell elemeket használnunk, mert egy beépített 1450 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amit a Type-C portján keresztül tölthetünk fel. A kedvezmény kóddal 21.99$-ba kerül.

Falra szerelhető automata szappanadagoló

🔹Kupon : BGMAR1303

______________________________________________________

JIMMY WB55 UV sterilizáló atkaporszívó matractisztító

JIMMY WB55 1

A JIMMY WB55 UV sterilizáló porszívó 600W teljesítményű motorral rendelkezik.  Óriási előnye ennek a modellnek, hogy egy ultrahangos, vibrációs motorral látták el, ami használat közben rettentő gyors sebességgel, kvázi ütögeti a szövet felületét, mintha nagyon gyorsan kézzel porolnánk, hogy a lehető legtöbb port és elhalt hámsejteket távolíthassa el.

JIMMY WB55 2

A JIMMY UV sterilizáló több módot is bevet a tisztításhoz, így nem csak egy motorikusan forgó fejet kapunk a szövet alaposabb kitisztításához a szívóerő mellé, hanem UV világítást is. Az UV fény csírátlanító hatása már régről ismert, így akár a baktériumokat is képes likvidálni.

JIMMY WB55 3

A 24.5 centiméter széles szívónyílásának köszönhetően fertőtleníthetünk, ezzel csökkenthetjük a baktériumok, atkák életterét. A JIMMY WB55 UV sterilizáló atkaporszívó matractisztító európai raktárból (CZ) rendelhető meg, amihez még kedvezmény kódunk is van. Így 79.99.99$-ba, azaz 26.500 forintba kerül a kedvezmény kóddal

A JIMMY WB55 UV sterilizáló atkaporszívó matractisztítót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGCZMMY85

______________________________________________________

 

A XIAOMI Wanbo X1 projektor

 

A leírás szerint 300 ANSI Lumen fényerőre képes az igazán kicsi 22 x 18.5 x 8 centiméteres kis eszköz, ami maximálisan 60W fogyasztással rendelkezik. Zoom funkciót nem kapott, ahogyan ez semelyik „olcsó” eszközbe sem kerül bele.

Wanbo X1 3

Nem futtat Android rendszert, de kapott egy USB portot és a beépített WiFi-nek köszönhetően a telefonunk képét is tükrözhetjük a Miracast funkciónak köszönhetően.

Wanbo X1 2

A maximálisan 1280 x 720 pixeles felbontásra képes XIAOMI Wanbo X1, ami 2000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik és 4:3 vagy 16:9 képarányt választhatunk. A fal vagy a vászonhoz képest a távolság 1.2-3 méter lehet, amivel 40-120 col képátlót is kaphatunk. A távirányítóval is ellátott kis projektor HDMI, USB, AV kimenet és fülhallgató csatlakozót is kapott. Ha nagyobb fényerővel és felbontással rendelkező projektort keresel, itt van a Xiaomi Wanbo T2 Max.

A XIAOMI Wanbo X1 a maga 100$-os, azaz 30 ezer forintos árával a legjobb olcsó projektor a piacon. Az előrendelői akcióban sietni kell, hogy maradjon ez az ár, amit az EU Priority Line szállításnak köszönhetően áfa és vámmentesen rendelhettek meg.

A XIAOMI Wanbo X1 projektort itt találod meg

Itt van a Wanbo T2 Max, ami nem sokkal többért kínál FullHD felbontást

______________________________________________________

HOTO digitális konyhai mérleg okos funkcióval

HOTO digitális konyhai mérleg okos funkcióval

A minimalista dizájnnal rendelkező HOTO konyhai mérleg képes megreformálni a hasonló eszközökről gondolt unalmas formát. Oldalt egy többfunkciós gombot találunk, amivel forgató és nyomó mozdulatokkal választhatunk a funkciók közül.

A Bluetooth csatlakozásnak köszönhetően a mobiltelefonon is megjelenik a kívánt súly, aminek előnye, hogy például egy kávé készítésekor képes megmondani nekünk milyen tömegű folyadékhoz adagoljuk a kellő mennyiségű kávét, hogy a lehető legjobb ízélményben legyen szerencsénk.

HOTO digitális konyhai mérleg okos funkcióval 1

A mérleg 1-3000 gramm között képes mérni, 0.1-0.5 grammos pontossággal. Automata lekapcsolást is tud, így 3 perc elteltével, hogy energiát takarítson meg lekapcsolja önmagát. A kedvezmény kód használatával 28.99$-ra csökkenthető az ára. A szállításhoz válaszd az EU Priority Line opciót.

HOTO digitális konyhai mérleg

🔹Kupon : BGMAYSE542

______________________________________________________

Hangulatfény a szoba sarkában

Telefonról és a melléklet távirányítójával is vezérelhető a led állólámpa, amivel egy, de akár három szín is beállítható, hogy alul középen és felül is másmás színt jelenítsen meg.

Hangulatfény 2

Különböző sémákat is kiválaszthatunk és megadhatunk időzítést is, így nappal és éjszaka is más színnel világíthatjuk meg a szobát.

Hangulatfény 1

Zene módot is kapott, így ha telefonos alkalmazásán keresztül játsszuk le a kedvenc zenéinket, akkor a ritmusnak megfelelően képes váltakoztatni a megjelenített színeket. A lámpa a ledvezmén kóddal 59.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

Az álló led lámpát itt találod meg

🔹Kupon : BGMAYSE715

______________________________________________________

 

A BlitzWolf BW-HC1 porszívó

 

BlitzWolf BW-HC1 4Erős és könnyű, mert csak 2.4 kilogrammot nyom, de a már említett 25Kpa szívóerőre képes, amit sok porszívó megirigyelne. Az alapos takarításhoz különböző fejeket mellékel a gyártó, de a leghatékonyabb tisztítást még mindig az a fej jelenti, amely motorikusan megforgatja a benne található apró sörtéket, hogy még a szőnyegünk szálai közül is kitakaríthassuk az oda rakódott szennyeződéseket.

BlitzWolf BW-HC1 3

Három fokozatból választhatunk, egy automata, erős és ECO mód közül. A 2500mAh kapacitású akkumulátoráról a LED kijelző ad tájékoztatást. Ezen keresztül egy érintésérzékeny panelnek köszönhetően változtathatjuk a szívás erősségét. A porszívót használhatjuk a hosszított szárral vagy akár anélkül is, ha például az autót szeretnénk kiporszívózni,

A portartálya 700 milliliter kapacitású, ami mosható HEPA filterrel rendelkezik, a motorja 350W teljesítményű, amivel elérhető a maximális 25000Pa szívóerő. A BlitzWolf BW-HC1 porszívó EU szabványú adapterrel érkezik, európai raktárból. Ennek köszönhetően pár munkanap alatt meg is érkezhet. A kedvezmény kóddal 159$-ba (49000 forintba) kerül.

A BlitzWolf BW-HC1 porszívót itt találod meg

🔹Kupon : BGPLBWHC

______________________________________________________

BlitzWolf BW-SH5 ultrahangos párásító

BlitzWolf BW-SH5 ultrahangos párásító 1

Egy okos párásítóval jelentkezett a BlitzWolf, amihez mobiltelefonos alkalmazás is jár. A futurisztikus külsejű termékük 4.3 literes víztartállyal rendelkezik, aminek köszönhetően akár 50 órán keresztül képes párát juttatni a levegőbe.

BlitzWolf BW-SH5 ultrahangos párásító 1

UV sterilizálással látták el, így a beletöltött vizet csírátlanítja. A 23.5 x 20 x 34.8 centiméteres méretekkel rendelkező párásító EU szabványú adapterrel érkezik és európai raktárból vásárolható meg, ennek köszönhetően áfa/vámmentesen rendelhető meg. A kedvezmény kódot felhasználva 88$-ért rendelhető meg.

A BlitzWolf BW-SH5 ultrahangos párásítót itt találod meg

🔹Kupon : BGSH5CZ

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás