A BlitzWolf BW-EO1 akkor sem hagy cserben, ha az ebédet vagy a desszertet szeretnéd elkészíteni. Kiválasztható a forrólevegős sütés is, de még a grillcsirke is belefér.

BlitzWolf BW-EO1 1 A BlitzWolf már nem az első konyhai kiegészítővel rukkol elő. Itt van például az európai raktáras forró levegős sütőjük, amiben akár olaj nélkül elkészítheted az ebédet. De már szabadonálló mosogatógéppel is rendelkeznek, amit ha nem akarod, még vízcsapra sem kell kötni, mert úgy alakították ki, hogy egyszerűen, vízzel is feltölthető legyen.

A BlitzWolf BW-EO1 olyan, mint egy elektromos grillsütő, amin beállítható a hőfok, a sütési pozíció, légkeverés használata és az időzítés is. Ennek köszönhetően szinte tényleg bármit elkészíthetsz benne, legyen az szendvics, pizza, sült húsok vagy sütemény.

BlitzWolf BW-EO1

65 literes űrtartalommal rendelkezik, a hőfok 100-230 Celsius között szabályozható. A 17.6 kilogrammos sütő remek megoldás lehet, ha egy kis lakásban élünk és nem rendelkezünk sütővel. A termék nem csak európai raktárból rendelhető meg (amivel áfa/vámmentes lesz), de európai szabványú aljzattal is rendelkezik. A kedvezmény kóddal pedig 106.99$-ért vásárolható meg.

A sütőt itt találod meg

🔹Kupon : BGSJ0371

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás