A Xiaomi TV Soundbar a legtöbb otthonban több mint elegendő lehet. Ezzel a kedvenc filmjeink hangjai is jobban szólnak. A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően pedig a mobiltelefonunkról zenét is hallgathatunk.

Xiaomi TV Soundbar 4

A soundbaron AUX, coax, optikai csatlakozó is helyet kapott. Letisztult felületén hangerőszabályzó, bemenetválasztó és bluetooth gomb is található.

Xiaomi TV Soundbar 1

Xiaomi TV Soundbar 2

A soundbar 83.8 x 8.7 x 7.2 centiméteres méretekkel rendelkezik és összesen nyolc hangszóróval látták el. A Bluetooth 4.2 kapcsolatnak köszönhetően a mobiltelefonunkat, táblagépünket vagy akár a laptopunkat is ráköthetjük. Ennek köszönhetően pedig nagyon egyszerűen hallgathatunk zenét az otthonunkban.

Xiaomi TV Soundbar 3

A Xiaomi TV Soundbar szerencsére 100-240V-os hálózaton is működik. A hangprojektor a TomTop németországi raktárából olcsóbb, mint Kínából, így 89.99$-ba, azaz 28000 forintba kerül az áfa/vámmentes raktárból, a szállítás idő az oldal információi szerint 3-5 munkanap.

A Xiaomi hangprojektort itt találod meg

 

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás