A Banggood-on a Mi Fan 2021 fesztivál április 20-ig tart. Ennek köszönhetően számos Xiaomi és Redmi mobil jó áron szerezhető be. Mint például a Redmi 9 is, ami jelenleg csak 99$-ba kerül.

Mi Fan Festival

Az akció során nem csak a fő Xiaomi termékekkel, hanem Xiaomi Ecological Chain összes termékeivel is találkozhattok. Így Deerma, FIMI és Haylou kütyüket is beszerezhettek.

redmi 9 banggood 1

Az oldalon például már most is megtalálható az új Xiaomi Redmi Note 10 Global Version modellje, ami már magyar menüvel is rendelkezik. De van egy titkos fegyverünk, egy kedvezmény kód, hogy csak 52000 forintos áron vásárolhasd meg.

Redmi Note 10 Global 4/64GB

🔹Kupon : BGRN1064

Redmi Note 10 Global 4/128GB

🔹Kupon : BGRN10128

Az oldalon megtalálható az új Xiaomi Mi Band 6 okoskarkötő és az olcsó Xiaomi Redmi 9 mobiltelefon is, ami csak 31 ezer forintba kerül. A vásárláshoz válasszátok az EU Priority Line szállítást, hogy minden terméket áfa és vámmentesen rendelhessetek meg.

redmi 9 banggood

Redmi 9 3GB/32GB

Mi Fan Festival

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás