Itt a legújabb heti szemezgető, sok jó dolgot hoztunk nektek. Olcsó csúcsmobilt a Xiaomi-tól, és a gyártó legújabb fülhallgatóját, de van itt autós telefon töltő, strapamobil és sok minden más is.

 

BlitzWolf BW-CW3 autós telefontöltő

 

BlitzWolf BW-CW3 autós telefontöltő

A BlitzWolf terméke egy szuper egyveleg, ami jándéknak sem utolsó dolog. A mellékelt konzoloknak köszönhetően akár a belső szellőzőrostélyra vagy akár a tapadókoronggal az autó szélvédőjére is felrögzíthetjük.

BlitzWolf BW-CW3 autós telefontöltő 2

Qi vezeték nélküli töltéssel táplálja a mobiltelefonunkat, ami maximálisan 15W teljesítményt képes leadni. A töltőhöz USB Type-C porton keresztül csatlakoztathatjuk a kábelünket. Az univerzális vezeték nélküli töltésnek köszönhetően az ezt a módot támogató akár Android vagy iOS mobiltelefont is tölthetünk róla.

BlitzWolf BW-CW3 autós telefontöltő 1

Okos megoldásról van szó, hiszen ha a telefont behelyezzük, azt egy szenzor érzékeli és az oldalsó karokat automatikusan rázárja a mobilra, hogy az ne mozogjon. Ha az autót leállítjuk, akkor 3 percig még képes annyi energiát tárolni magában, hogy egy gombnyomásra kioldhassuk a motorikus karokat. A BlitzWolf BW-CW3 autós telefontöltő tudásához képest olcsó, csak 16.99$-ba, azaz 5100 forintba kerül.

A BlitzWolf BW-CW3 autós telefontöltőt itt találod meg

__________________________________________________________

 

A Xiaomi Mi 10T mobiltelefon

 

A Xiaomi Mi 10T-ben a jelenleg elérhető leggyorsabb Qualcomm chip dobog. Ez pedig nem más, mint a Qualcomm Snapdragon 865 CPU. A legújabb processzor 8 magos, melyből 1 mag 2.84GH-es, három mag 2.42GHz-en üzemel, a lassabb négy mag pedig 1.8 gigahertzes sebességre képes. A Xiaomi Mi 10T 6GB memóriával és 128GB-os tárhellyel érkezik.

A 6.67 colos kijelző már 144 hertzes képfrissítéssel rendelkezik, az AdaptiveSync technológiának köszönhetően pedig képes arra, hogy a megjelenített tartalomnak megfelelően változtassa a képfrissítési frekvenciát. Míg az előlapon egy 20 megapixeles kamera teljesít szolgálatot, addig a hátlapra egy 64 megapixeles fő szenzor mellet kapunk egy 13 és 5 megapixeles kamerát is. A szenzornak és az erős processzornak köszönhetően pedig már a 8K felbontású videófelvétel is elérhető a mobiltelefonnal.

Mivel Global változatról van szó, ezért magyar nyelvű menüvel érkezik a Mi 10T. Természetesen támogatja a hazai 4G hálózatot is és az újdonság sem marad el, hiszen az első Xiaomi mobilok közül felkészítették az 5G hálózatra is. Az 5000mAh kapacitású akkumulátort szuper gyorsan, 33W teljesítménnyel tölthetjük fel, amivel akár 59 perc alatt elérhetjük a teljes kapacitást. Olyan említésre méltó tulajdonságokat is kapunk, mint a WiFi 6, sztereó hangszóró és a processzor hőtermelését kordában tartó folyadékhűtés.

A Xiaomi Mi 10T felőkategóriás tulajdonságaihoz képest kellemes árszabást kapott. Így a 6GB/128GB-os modell a kedvezmény kóddal 499$ helyett 399$-ba (119.000 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A Xiaomi Mi 10T mobiltelefont itt találod meg

Kedvezmény kód: BGM10T100

__________________________________________________________

 

DYU S2 elektromos kerékpár főként gyerekeknek

 

DYU S2 2

A DYU már nem először jelentkezett elektromos kerékpárral. A DYU S2 egy olyan kétkerekű, amivel akár 40 kilométert is meg lehet tenni. Kis méretű, így a terhelhetősége is alacsony, így főként gyerekeknek vagy hölgyeknek lehet ideális választás.

DYU S2 1

Maximálisan 25km/h végsebességre képes, a megtehető legnagyobb távolság pedig 40 kilométer lehet egy feltöltéssel. A fém vázzal rendelkező kerékpár első és hátsó tárcsafékeket kapott. Kis mérete miatt 155-175 centiméter magas személyeknek ajánlják. A maximális terhelhetősége 75 kilogramm.

DYU S2 2

Az akkumulátora túltöltés, rövidzárlat, túlfeszültség és magas hőmérséklet elleni védelmet is kapott. A kerékpárhoz távirányítót is kapunk, amivel lezárhatjuk vagy feloldhatjuk a DYU S2 elektromos kerékpárt.

Az előrendelői akcióban 599$-ba kerül, ami az European Railway szállítással áfa és vámmentes

__________________________________________________________

 

Az olcsó F150 B2021 strapamobil

 

Az F150 B2021 remekbeszabott árral jelentkezett. A 35.500 forintos árcédulával rendelkező telefon 6 gigabájtnyi memóriát, 8000mAh akkumulátort, Android 10 rendszert és strapabíró külsőt kapott, ami IP68/IP69K és MIL-STD-810G minősítéssel rendelkezik és akár -20 Celsius fokos hidegnek is ellenáll.

f150 b2021 1

Az F150 B2021 a noccs szigetes vonalat követi, itt is a kijelző felső részébe biggyesztették az 8 megapixeles előlapi kamerát. A 5.86 colos megjelenítő 1520×720 pixeles felbontással rendelkezik. A telefon a MediaTek Helio G25-öt használja. A 8 magos CPU maximálisan 2.0GHz-en jár, memóriából  a jelenlegi modellben 6GB-ot, tárhelyből pedig 64GB-ot kapunk. Természetesen használhatunk memóriakártyát is, egészen 128GB-os méretig.

f150 b2021 4

f150 b2021 2

A két nano SIM kártyát kezelő mobiltelefon természetesen kezeli a hazai B20-as hálózatot is. 2.4 és 5GHz-es WiFi-vel is ellátták, Bluetooth 5.0, GPS is kapott benne helyet, az Android 10 rendszere pedig rendelkezik magyar nyelvű felülettel is. A hátlapon négy kamera található, a fő szenzor 13 megapixeles, ezt egészíti ki két darab 2 megapixeles és egy 0.3 megapixeles kamera. Az USB Type-C portján keresztül tölthető fel a méretes, 8000mAh kapacitású akkumulátora. AZ F150 B2021 remek árat kapott, 119$-ba, azaz 35500 forintba kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Az F150 B2021 mobiltelefont itt találod meg

__________________________________________________________

 

Xiaomi Mi Basic 2S

 

Xiaomi Mi Basic 2S 1

A Bluetooth technológiának köszönhetően nem csak mobiltelefonnal, legyen az Android, Windows Mobile vagy iOS rendszerű, hanem még táblagéppel, laptoppal és még okosórával is összepárosíthatjuk. Így pedig elég sokrétű eszközzé válik, hogy a laptopon végzett munka mellett is hallgathatjuk rajta a kedvenc zenéinket. De ha egy kis sportolásra vágyunk, akkor még az okosóránkkal is összeköthetjük, így mobiltelefonra sem lesz szükségünk, ha futni megyünk, és közben zenét szeretnénk hallgatni.

Xiaomi Mi Basic 2S 1 2

Xiaomi Mi Basic 2S 1

A Xiaomi Mi Basic 2S Bluetooth 5.0 vezeték nélküli kapcsolatot használja, maximálisa hatótávolság 10 méter lehet, támogatja a A2DP,AVRCP,HFP,HSP protokollokat is. A kis fülhallgatók 46mAh kapacitású akkumulátorral rendelkeznek, amiket a mellékelt tokkal tölthetünk. A tároló doboz is rendelkezik beépített akkumulátorral, amit már a modern USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel, így 20 óra használat is elérhető a fülhallgatókkal. A Xiaomi Mi Basic 2S fülhallgató csak 29.99$-ba (~8900 forintba) kerül.

Az új Xiaomi Mi Basic 2S fülhallgatót itt találod meg

__________________________________________________________

 

XIAOMI Youpin DUKA LS-5 lézeres távolságmérő

 

XIAOMI Youpin DUKA LS-5 lézeres távolságmérő

A legújabb AtuMan által gyártott és a Xiaomi által felkarolt termék már USB Type-C portot kapott. A segítségével nem csak távolságot, hanem alapterületet négyzetméterben, de akár köbmétert is kiszámolhatunk pár másodperc alatt.

XIAOMI Youpin DUKA LS-5 lézeres távolságmérő 1

A csupán 50 grammos távolságmérő lézerével 40 méterre képes ellátni. A beépített módok közül több funkcióból is választhatunk. Az új XIAOMI Youpin DUKA LS-5 lézeres távolságmérő a bevezető akcióban 26.99$-ba kerül.

A XIAOMI Youpin DUKA LS-5 lézeres távolságmérőt itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás