A 128GB kapacitású SSD mellé még 6GB memóriát is kapott a Beelink Gemini T34-M mini számítógép, amit egyszerűbb irodai feladatokra, böngészésre, letöltésre, filmezésre vagy tanulásra is használhatunk.

Memória ás tárhelykapacitásához képest viszonylag olcsón szerezhetjük meg a Beelink Gemini T34-M modellt.

Az Beelink Gemini T34-M 11.9 x 11.9 x 1.79 centiméteres apró mérete miatt szinte bárhol használható. A kis gép maximális fogyasztása csak 12W. Egy Intel Apollo Lake Celeron N3450 CPU kapott helyet a Gemini T34-M-ben. Négy maggal rendelkezik, maximális órajele pedig 2.2GHz.

6GB DDR3 memóriát kapunk, a tárhely pedig egy 128GB méretű SSD meghajtó. A kis gépet 4 darab USB 3.0 csatlakozóval látták el, mihez így akár még egy külső merevlemezt is csatlakoztathatunk. Egy HDMI és egy VGA kimenetet kapott, így akár két monitoron vagy TV-n is dolgozhatunk. Ellátták mikrofon/fülhallgató és egy 1000Mbit-es LAN csatlakozóval is, az oldalán pedig egy SD kártyaolvasót is találunk.

A csomagban EU adatpert, HDMI kábelt és még egy VESA adaptert is mellékelnek, ha a TV vagy monitor hátuljára szeretnénk felszerelni a kis gépet. Ellátták Bluetooth 4.0 kapcsolattal és támogatja a 2.4 és 5GHz-es WiFi-t is, tehát a gyors internetkapcsolat nem csak a LAN, hanem a vezeték nélküli csatlakozóval is megoldható. A kis mini PC jó áron van, csak 129$-ba, azaz 39000 forintba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

A Beelink Gemini T34-M mini PC-t itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás