FullHD felbontás, 6500 Lumen fényerő, ezt tudja a BlitzWolf BW-VP9 projektor. De ami kiemeli a társai közül, az az Android 9 rendszer, amivel nem csak egy sima projektort kapunk, hanem egy okos eszközt, amivel a nappalit egy mini mozivá varázsolhatjuk.

BlitzWolf BW-VP9 3

A BlitzWolf BW-VP9 1080p felbontással, azaz 1920 x 1080-as maximális pixelhalmazzal rendelkezik. A fényerővel nem lesz gondunk, hiszen 6500 Lumen értékkel rendelkezik, a kontrasztarány 2000:1. 1.8-5 méter távolságból használhatjuk, így 53 és 200 col közötti képet is kivetíthetünk a falra.

BlitzWolf BW-VP9 4

BlitzWolf BW-VP9 2

Két USB, két HDMI és LAN porttal is rendelkezik. Emellett pedig bluetooth-al és kétcsatornás 2.4 és 5GHz-es WiFi-vel is ellátták. A projektor Android 9 rendszert futtat, aminek a hardveres alapját egy négymagos Cortex-A53 processzor adja. A memória 2GB, míg a belő tárhely mérete 16GB. Az Android rendszernek köszönhetően akár közvetlenül a projektorról YouTube videókat is nézhetünk. Az USB portjának köszönhetően akár közvetlenül egy meghajtóról lejátszhatunk akár mkv formátumú fájlokat is.

BlitzWolf BW-VP9 1

Egy 2x5W teljesítményű hangszóróval is ellátták, de Dolby DTS AC3 kodeket is kapott, hogy a hangját egy erősítőn keresztül hallgathassuk. A BlitzWolf BW-VP9 a kedvezmény kóddal olcsóbban vásárolható meg, méghozzá 229$-ért. Az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Az okos FullHD BlitzWolf BW-VP9 projektort itt találod meg

Kedvezmény kód: BGVP9

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás