A Xiaomi legújabb, 45 kilométeres hatótávval rendelkező elektromos rollere a Geekbuying lengyelországi raktárából áfa és vámmentesen vásárolható meg, amire 2-7 munkanapos szállítást ígérnek!

A 2020 Xiaomi Electric Scooter Pro 2 néven megjelent, legújabb Xiaomi elektromos roller külső megjelenésben nem történt óriási változás az elődhöz képest. Megmaradt a menet információkat megjelenítő kijelző, ahonnan visszajelzést kapunk a sebességünkről, a világítás használatáról és az épp használt üzemmódról is.

Három mód közül választhatunk, az energiatakarékos ECO módtól (ez újdonság a sima Pro verzióval szemben, ott ez 15k/h-ban volt maximalizálva) a normál és sport módon át (ECO: 5km/h, normál: 20km/h, sport: 25km/h). A funkciók használatához továbbra is a fő be/ki kapcsoló gomb szolgál. A kormányon ugyanott találjuk a géz és fékkarokat is, mint a Xiaomi Electric Scooter Pro rolleren. A beépített első LED lámpa pedig nagyobb teljesítménnyel és ezáltal nagyobb fényerővel rendelkezik.

Természetesen megmaradt az E-ABS fékrendszer, a 120mm-es hátsó tárcsafék és az első motorfék is. Ennek köszönhetően ugyancsak meghagyták az energia visszanyerő rendszert, ami fékezéskor tölti az akkumulátort. 18650 474Wh akkupakkot kapott a Xiaomi Electric Scooter Pro 2, amivel a súlya 14.2 kilogrammra nőtt, de a megtehető hatótáv a korábbi Xiaomi M365 roller másfélszerese, így már maximum 45 kilométert tehetünk meg vele egy feltöltéssel. Így akár még arra is lehetőség van, hogy egy hosszabb utat is az elektromos rollerrel tegyünk meg, akár a munkahelyre való bejárásra akár kikapcsolódásra használnák. Ekkora hatótávval már megoldható Budapestről a közeli agglomerációba való eljutás is.

A Geekbuying webáruházban 559$-os áron vásárolható meg a legújabb Xiaomi elektromos roller, ami Poland, azaz lengyelországi raktárból szerezhető be áfa és vámmentesen. Most ajándék kesztyűt, sisakot és egy univerzális kendőt is kapunk.

A 2020 Xiaomi Electric Scooter Pro 2 elektromos rollert itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás