Összeválogattuk a hét újdonságait. Itt vannak a héten megjelent legújabb termékek és azok is, amelyek a legkelendőbben voltak az utóbbi pár napban.

 

XIAOMI MIJIA Standing Floor fan

A Xiaomi a nyárra gondolva egy mobiltelefonnal is vezérelhető ventilátorral jelentkezett. A 32W teljesítményre képes légkeverőt európai raktárból vásárolhatjuk meg, a csatlakozója is EU szabványú.

A mobiltelefonos vezérlésnek köszönhetően telefonnal is vezérelhető, így az okostelefonunkról is választhatunk a fokozatok között. A három sebességi fokozat legerősebbre állításával a hangereje 63dB, a XIAOMI MIJIA Standing Floor fan mérete 34x33x10 centiméter.

A Xiaomi ventilátort itt találod meg a Gearbest európai raktárában

 

_____________________________________________________________

 

Haylou T16 TWS Bluetooh fülhallgató

 

A Xiaomi ökoszisztémába tartozó Haylou legújabb terméke a Haylou T16, ami akár 35dB értékű zajcsökkentésre is képes.

A Haylou T16 TWS fülhallgató CCAW réz-alumínium tekerccsel rendelkezik a még tisztább és dinamikus hangokért. A beépített zajszűrő mikrofonjainak köszönhetően több profilt is beállíthatunk a mobiltelefonos alkalmazásnak köszönhetően. így az épp hallgatott zene mellett beengedhetjük a külső hangokat, de lehetőség van szinte az összes kültéri hang tompítására, a sport módnak köszönhetően pedig segít elnyomni a zavaró szélzajt, ha aktív kültéri sportot űzünk.

A Bluetooth 5.0 kapcsolat alacsony késleltetéssel rendelkezik, így szinte megszűnik a hang és kép csúszása a fülhallgató használatával. A felnyitható toknak köszönhetően azonnal összekapcsolódik a Haylou T16, amint felnyitjuk a tok tetejét. IPX5 védettséggel is ellátták, így az sem okoz neki gondot, ha sportolás közben elkapna minket egy nyári zápor. A hívásokat és a zenevezérlést az érintésérzékeny kezelőfelülettel vezérelhetjük, amely a páros mindkét tagján megtalálható.

Az apró fülhallgató támogatja a A2DP, AVRCP, HFP, HSP profilokat és AAC kodekkel is ellátták. A tokot USB Type-C porttal látták el, de lehetőség van vezeték nélküli töltésre is. A tok beépített akkumulátorának köszönhetően akár 32 óra zenelejátszásra elegendő energiát tárolhatunk benne. Zajszűrés nélkül 8, míg zajszűréssel 6 óra használati idő hozható ki belőle, mielőtt újra töltőre kellene tennünk őket. Az új Haylou T16 TWS fülhallgató 69.99$-ba kerül, amit a Netherlands Registered(PDM) szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

A Haylou T16 TWS fülhallgatót itt találod meg

 

_____________________________________________________________

 

3Life automata szappanadagoló, amihez nem kellenek elemek

 

Az automata habaszappan adagolók nem is olyan rég robbantak be a köztudatba. A kategóriában sokat nem lehet újítani, így sok gyártó általában a designra megy rá. Ezt tette a 3Life is, akik egy kis szögletes, átlátszó folyadék tartállyal látták el az adagolójukat.

De az újítás nem csak ebben merül ki, hiszen nem elemeket kell belepakolnunk, hanem csak az akkumulátorát kell feltöltenünk. A 600Amh akkumulátorát microUSB porton keresztül tölthetjük fel, amivel a gyártói adatok szerint 30 napon keresztül használhatjuk a szenzoros, automata szappanadagolót.

A 3Life automata szappanadagolót itt találod meg

💥Ár: 11.59$ ~3500 forint 🔹Kupon: BGRS3L🔹

 

_____________________________________________________________

 

BlitzWolf BW-AP1 légtisztító

 

A BlitzWolf BW-AP1 modell akár egy 30m2 alapterületű helyiség levegőjét is képes tisztán tartani. A mobiltelefonos alkalmazás segítségével pedig távolról vezérelhető, így akár utazás közben is bekapcsolható az otthoni légtisztító, hogy mire hazaérünk, átmozgassa a szoba levegőjét.

A HEPA filter szűrőnek köszönhetően kiszűri a levegőből a különféle szagokat, port és eltávolítja a levegőben található 0.3 mikronnál nagyobb méretű szennyező anyagok nagyrészét. A WiFi kapcsolatnak köszönhetően a mobiltelefonos alkalmazással is vezérelhetjük, így távolról is elindítható vagy megállítható a légtisztítás. Az alkalmazás arra is figyelmeztet, ha esedékessé válik a szűrő cseréje.

Négy különböző erősséget állíthatunk be, a legnagyobb teljesítményen 61dB, míg a legkisebben 26dB hangerőséggel rendelkezik. Beállíthatunk időzítést is, így 1, 2, 4, 8 óra után automatikusan lekapcsol. Ledes visszajelző fénnyel is rendlkezik, amelyből azonnal megtudhatjuk a a levegőnk tisztaságának mértékét. A BlitzWolf BW-AP1 légtisztító 23.8 x 23.8 x 41 centiméteres mérettel rendelkezik, így valóban nem mondató nagynak, így akár még az íróasztalon is elfér.

Nem csak a mobiltelefonunkkal, hanem a tetején található érintésérzékeny kezelőszervekkel is beállíthatjuk a kívánt funkciót. A légtisztító előrendelhető a Banggood európai (CZ) raktárából, így áfa és vámmentesen vásárolható meg, ami az első 50 vásárlónak 78.99$-ba (24.000 forintba) kerül.

A BlitzWolf BW-AP1 légtisztítót itt találod meg

 

________________________________________________________

 

Digoo DG-PFL6

 

A Digoo DG-PFL6 különlegessége a teleszkópos nyakban rejlik, azaz a kis talpával állhat akár az íróasztalon is, de teljes kitolva, már majdnem 1 méter magasságú is lehet. A ventilátor erőssége három fokozatban állítható.

Az összecsukásban segít a hajlítható nyak rész is, így a talpat teljesen a fej mögé hajthatjuk, hogy akár egy utazás alkalmával is magunkkal vihessük. A talpon található vezérlőgomb mellett még egy apró kis rekesz is helyet kapott, hogy akár a mobiltelefonunkat is belehelyezhessük.

A Digoo ventiátort itt találod meg

💥Ár: 35.99$ ~10.600 forint 🔹Kupon: BG8DGPFL6🔹 ✈️EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás