Milyen szép is volt minden, amikor szinte mindent microUSB porttal szereltek. Később az Apple megjelent a saját Lightning csatlakozójával, majd végül befutott az USB Type-C is. Így pedig minden háztartásban már komoly kábelek háborúja alakulhatott ki a sok kütyü miatt. A BlitzWolf erre kínál megoldást a BW-MT4 kábelével, amin minden népszerűbb csatlakozó megtalálható, legyen az micro vagy USB Type-C, esetleg az Apple féle Lightning.

A 91 centiméter hosszúsággal rendelkező vezeték piros színű borítást kapott. A jelenlegi 3200 forintos ár nem is sok érte, főleg akkor nem, ha azt nézzük, hogy még MFI (Made for iPhone) certifikációt is kapott, amivel ugyanúgy használhatjuk az iPad, iPhone készülékünkkel, mintha eredeti Apple vezetéket használnánk.

A csomagolást nem gondolták túl, csak egy visszazárható műanyag tasakot kapunk. A BlitzWolf kábeleknél megszokott masszív kialakítás most is megvan. Egyik vége szabványos USB csatlakozó, az átellenes oldalon a kábel vége egy micro USB csatlakozóban végződik. Erre tehető rá a Type-C vagy a Lightning fej.

Mind a három csatlakozóval kipróbáltam és természetesen mindegyikkel tökéletesen működik. A microUSB porton keresztül maximálisan 5V/2A áramerősséget képes leadni, a Type-C porton maximum 5V/3A-rel gazdálkodhatunk és jó hír, hogy az Apple készülékeknél is megvan a gyorsabb töltés lehetősége, így az almás gyártó által szabványosított 5V/2.4A áramerősséget is tudja a vezeték. Ki is próbáltam iPad és iPhone készülékekkel is, tökéletesen működött. Az iTunes szinkronizálással sem volt gond. Így egy igazi kis mindenest kapunk egy kábel személyében. Sajnos egyszerre több eszköz nem tölthető vele, de jól jön, ha nem akarunk az íróasztalon egy kábelrengeteget tartani, hogy minden egyes külön eszközünkhöz külön kábelt tartsunk.

A BlitzWolf BW-MT4 kábelt itt találod meg

 

___________________________________________________________

 

BlitzWolf BW-PL2 töltő adapter

 

Tegye fel a kezét az, aki nem ismeri a BlitzWolf töltő adaptereket. Akik minket olvasnak, valószínűleg már hallottak a gyártó termékeiről. A fentebb írt, három taggal rendelkező töltőkábelhez szerettem volna egy olyan adaptert, amit három porttal szereltek. Ennek köszönhetően egyszerre több eszközt is fel tudok tölteni róla, USB portos asztali lámpát, okosórát és mobiltelefont is.

A BlitzWolf töltői ismerik a Qualcomm QC2.0, és a jelenlegi QC3.0 töltési módot, a HUAWEI féle FCP módot is. Ezen kívül kompatibilis az Apple készülékekkel is, nem hiába készítenek MFI (Made for iPhone) Lightning kábeleket is az almás termékekhez és ezen kívül tudja a BC1.2 funkciót is.

A csomagon a megszokott BlitzWolf színvilág köszön vissza. Semmi felesleges extra, semmi kiegészítő. A töltőn zöld színnel jelölték a QC3.0 portját, ami maximálisan 18W teljesítmény leadására képes. A két másik portja egyenként maximum 5V/2.4A-t képes leadni. Az összes csatlakozóját használva pedig maximum 30W teljesítményt képes kipréselni magából. Így egy gyorstöltéssel rendelkező mobiltelefont is ráköthetünk a QC3.0 portra, mellette pedig akár két másik eszközt is feltölthetünk róla.

A BlitzWolf BW-PL2 töltő adapter szerencsére nem kerül sokba, hiszen a korábban 11.99$-ra csökkentett árát még most is tartja, így jó vételnek számít a 3 portos töltő.

BlitzWolf BW-PL2 töltő adaptert itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás