Rengeteg újdonsá érkezett a héten. Megjött a BlitzWolf mini, hordozható projektora, az olcsó WiFi jelerősítője, itt van a legújabb belépőszintű Xiaomi mobil és sok minden más is.

 

BlitzWolf BW-VP7 projektor kerti mozihoz

A kisméretű BlitzWolf BW-VP7 projektort a kis fülének köszönhetően könnyen magunkkal vihetjük. Nem csak az ára alacsony, de a mérete sem mondható nagynak.  A jelenleg 68.99-ért, azaz 22000 forintért kapható, kisméretű projektor 13 x 12 x 15 centiméteres méretekkel rendelkezik. Az alacsony ár mellé természetesen nem a legújabb és legfejlettebb technológiát kapjuk, így a felbontása is csak 800 x 480 pixeles.

Otthoni mozizásra ez a tudás nem a legjobb választás, de a gyerekeknek egy csoportos összejövetel alkalmával elég lehet mesék nézésére. A gyártói adatok szerint 2000:1 kontrasztaránnyal és 5000Lumen fényerősséggel rendelkezik. Beépített hangszóróval is rendelkezik, ami 5W teljesítményre képes. Ellátták audio kimenettel, AV és HDMI csatlakozóval, memóriakártya olvasóval és USB porttal is, amin keresztül lejátszhatjuk az mp3, aac, mp4, mov, avi, stb. fájljainkat is. A BlitzWolf BW-VP7 projektor 68.99$-ba kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A BlitzWolf BW-VP7 projektort itt találod meg

 

_____________________________________________________________

 

A legújabb Xiaomi Redmi 9A mobiltelefon

A Redmi mobiltelefonok „A” szériája mindig is azok közé az olcsó, belépőszintű okostelefonok közé tartoztak, amik alacsony árukkal borsot törtek a nagyobb gyártók orra alá. Így van ez most a legújabb Redmi 9A mobiltelefonnal is, hiszen nem csak olcsó, de még kedvezmény kód is jár hozzá!

A Xiaomi Redmi 9A szakított az eddig megszokott tendenciával és a Qualcomm helyett a MediaTek Helio G25 típusú processzorát használja. A processzor 12 nanométeres gyártástechnológiával készül, nyolc magos és maximálisan 2.0GHz-re képes. Az előzetes tesztek alapján az ismert AnTuTu benchmarkban 102.778 pontra képes, ami szinte megegyezik az elődben is megtalálható Snapdragon 439 pontszámával. Memóriából most is 2GB-ot kapunk, ahogy azt az „A” szériában már megszokhattuk. Akinek ez kevés lenne, azok választhatják a Redmi 9 család többi tagját is, hiszen ott választható 3 és 4GB memóriával rendelkező modell is. A belső tárhely mérete jelen esetben 32GB, de használhatunk memóriakártyát is, egészen 521GB-os méretig.

Az előlapra egy 5 megapixeles kamera került, míg a hátlapon egy 13 megapixeles optika teljesít szolgálatot, amivel 1080p felbontású videókat rögzíthetünk 30fps-sel. A 2.4 és 5GHz-es WiFi-t is támogató készülék Bluetooth 4.2 kapcsolatot kapott, ami GPS/AGPS/GLONASS/Beidou műholdtámogatást is kapott és természetesen kezeli az itthon is használt B20-as 4G LTE hálóztatot is.

A kijelző mérete 6.53 colos, amely IPS technológiát használ. Jó hír, hogy az akkumulátor 5000mAh kapacitású, ami igen jó hír az üzemidőt tekintve. Természetesen sokak kedvence, a 3.5mm-es fülhallgató is megmaradhat, a korábbi hírekkel ellentétbe nem Type-C, hanem microUSB portot kapunk, a mellékelt töltője 10W teljesítményre képes. A Xiaomi Redmi 9A a kedvezmény kóddal, az előrendelői akcióban csak 89.99$-ba azaz 28.500 forintba kerül, ami az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhető!

A Xiaomi Redmi 9A mobiltelefont itt találod meg

Kedezmény kód: BG9A32  

__________________________________________________________________

 

BlitzWolf BW-S17 töltőadapter 65W teljesítménnyel

A BlitzWolf legújabb töltője már 65W teljesítményre képes az USB Type-C típusú csatlakozóján keresztül. A nagy teljesítményhez nem párosul magas ár, hiszen 19.99$-t kérnek érte.

Mint minden BlitzWolf töltőt, ezt is ellátták túláram, túltöltés, rövidzárlat és túlhevülés elleni védelemmel is. Természetesen támogatja a PD3.0/QC2.0/QC3.0/BC1.2 DCP/ Apple 2.4A/AFC/FCP töltés protokollokat is. A maximális teljesítmény, amit képes kipréselni magából, 20V/3.25A, így akár laptopokkal is használhatjuk, mint például a 2020-as MacBook Pro-val is. De ezen kívül természetesen képes meghatározni a hozzá csatlakoztatott eszköz áramfelvételét, így csak akkora energiát ad le, amennyire szükség van.

A BlitzWolf BW-S17 töltőt itt találod meg

 

_____________________________________________________________

 

Egy szükséges újdonság, ugyancsak a BlitzWolf-tól – BlitzWolf BW-NET4

Jelenleg előrendelői státuszban van a BlitzWolf BW-NET4 jelismétlő, amivel a vezeték nélküli hálózatunk lefedettségén tudunk javítani. A kis eszköz USB porton keresztül veszi fel a működéséhez szükséges energiát, így ezt már elsőre sejthetjük, hogy elenyésző a fogyasztása.

A 2.4GHz-es vezeték nélküli hálózat lefedettségét képes megnövelni, így akár a lakás olyan pontjára is juttathatunk vezeték nélküli internetet, ahol eddig gyenge volt a lefedettség. Természetesen WPA2-PSK titkosítással is felvértezték, kezeli a b/g/n hálózatokat így a maximális sebesség 300Mbps lehet. A kis BlitzWolf BT-NET4 az előrendelői akcióban 8.99$-ba, azaz 2900 forintba kerül, az első 200 vásárlónak, tehát egyáltalán nem mondható drágának.

A BlitzWolf BW-NET4 itt található meg

 

_____________________________________________________________

 

BlitzWolf BW-NET1 router

Számos BlitzWolf termék után itt egy újabb. A BW-NET1 router maximálisan 1200Mbps sebességre képes. Természetesen EU szabványú csatlakozóval küldik, így még átalakítóra sincs szükségünk.

A BW-NET1 kezeli a 2.4 és 5GHz-es frekvenciákat is 1x WAN 10/100 és 2x LAN 10/100 portot kapott, sajnos a gigabites csatlakozás lehetőségét kihagyta a gyártó. Ismeri a WPA-PSK/ WPA2-PSK protokollokat, a duális frekvencián az elérhető legnagyobb sebessége 1200Mbps lehet. A BlitzWolf BW-NET1 router 28.99$-ba azaz 9100 forintba kerül.

A BlitzWolf BW-NET1 routert itt találod meg

 

_____________________________________________________________

 

Alldocube iPlay 20 – Az olcsó 10.1 colos táblagép

Akár navigációra is használható az olcsó, 10.1 colos IPS kijelzővel ellátott tablet PC, ami 1920 x 1200 pixeles felbontással rendelkezik. A megjelenítőt a Corning féle Gorilla Glass védi a karcoktól. Memóriából 4GB-ot kapunk, a belső tárhelyének mérete 64GB, amit memóriakártyával akár 512GB-ig tovább bővíthetünk, hogy azon tárolhassuk a zenéinket, videóinkat. Processzorból a Spreadtrum SC9863A 1.6GHz-en üzemelő modelljét kapta meg, ami nem egy csúcs lapka, de a termék árát nézve érthető ez a CPU választás.

Az Alldocube iPlay 20 táblagép SIM kártyát is fogad és támogatja a B20-at is, tehát a hazai 4G hálózattal is kompatibilis. Ellátták helymeghatározással is, amiből GPS, Beidou műholdakat képes kezelni, így egy nagyméretű navigációként is használhatjuk a táblagépet. Szerencsére nagyon vékonyra szabták, hiszen 24.5 x 14.9 x 0.79 centiméteres háza nem mondható vastagnak, súlya 450 gramm. Egy 6000mAh kapacitású akkumulátorral látták el, amit USB Type-C proton keresztül tölthetünk fel. Szerencsére megmaradt a 3.5 milliméteres jack csatlakozó is, így vezetékes fülhallgatót is használhatunk.

Az előlapon egy 2 megapixeles, a hátlapon 3 megapixeles kamera kapott helyet, amivel ugyan nem fogunk csúcsminőségű képeket készíteni, de szükségmegoldásként, adva van a lehetőség képek, videók készítésére. Az Alldocube iPlay 20 természetesen már az új Android 10 rendszert futtatja. Így, ha nem egy erőgépre lenne szükségünk, akkor ez a gép is jó választás lehet. 121.99$-ba, azaz 38.500 forintba kerül, amit az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

Az Alldocube iPlay 20 táblagépet itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás