Az 70mai Mini Midrive D05 autós kamera a 70mai Lite Midrive D08 és 70mai Pro Midrive D02 közé ékelődik be, ami egy köztes megoldás az ár, specifikációk és felbontás terén, a Xiaomi menetrögzítőinek piacán.

Külsőre mind a három modell megegyezik, de az újdonság ár alapján nem sokkal drágább, a lassan piacról kivonuló 70mai Lite Midrive D08-hoz képest. A Midrive D05 kódnéven futó kamera több újítást is kapott az elődökhöz képest. Ez a modell már alapesetben angol, orosz, kínai és japán nyelvű menüvel is rendelkezik. A maximális 2560 x 1600 pixeles felbontásáért az Omnivision OS05A10 típusú szenzora felel, amellyel 30fps sebességgel rögzíthetjük a felvételeinket.

Ahogyan a legdrágább modell, az újdonság is 140 fokos látószöggel rendelkezik, hogy minél nagyobb látóterünk legyen a videófelvételek során. Természetesen megmaradt a WiFi kapcsolat és ennek köszönhetően a mobiltelefonos alkalmazás is, ahonnan könnyen elérhetjük a rögzített fájljainkat. Ahogyan eddig is, a felvételeket most is a microSD memóriakártyánkra rögzíthetjük, amit persze külön be kell szereznünk hozzá. Mi a Samsung memóriakártyáit használjuk, amiből a 64 és 128GB-os modell is jó ár/érték aránnyal rendelkezik.

A beépített akkumulátora a nagytestvérhez hasonlóan 500mAh kapacitással rendelkezik, ennek köszönhetően pedig igénybe vehetjük a parkoló funkciót is. Így amikor az autóval megállunk valahol és a gépjárművet magára hagyjuk, a kamera amint mozgást érzékel, rögzít egy pár másodperces felvételt. Ezzel pedig akár 24 órán át is képes magát energiával ellátni az apró akkumulátorának segítségével. Természetesen G-szenzorral is ellátták, így baleset következtében vagy hirtelen fékezéskor, a gyorsulási erők mérésének köszönhetően automatikusan vészhelyzeti felvételt készít.

A 70mai Mini Midrive D05 autós kamerához természetesen kapunk egy microUSB kábelt, a felszereléshez szükséges kiegészítőket és egy szivargyújtós, USB porttal ellátott adaptert is. Szerencsére nem is kerül sokba, nem sokkal drágább, mint a kifutó modell. Az előrendelői akcióban 59.99$-ba kerül, ami az EU Priority Line szállításnak köszönhetően áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Az új 70mai Mini Midrive D05 autós kamerát itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás