Mára sikerült megint pár újdonságot összeválogatnunk. Nem volt nehéz dolgunk, hiszen szép számmal jelentek meg új termékek is. De kiválasztottunk pár olyat is, amik nem a legújabbak közé tartoznak, de sokan érdeklődnek utánuk.

DIGOO DG-A4 1080P vezeték nélküli kamera

A Digoo egy vezeték nélkül vezérelhető kamerával jelentkezett, ami vízálló IP65 kivitelt kapott. Különlegessége, hogy egy microUSB porton keresztül adhatunk neki áramot. Így a két darab 18650 akkumulátorról, akár áramszünet esetén is 6 órán át képes működni, amire nem sok kamera képes.

MicroSD memóriakártyát használhatunk a felvételek rögzítéséhez, így több nap 24 órás anyagát is képes tárolni. Beépített mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik, így nem csak hangot képes rögzíteni, hanem a mobiltelefonos alkalmazásának köszönhetően, a telefonunkba beszélve megszólaltatja a hangunkat. Természetesen nem csak kültéren használhatjuk az akár -20 Celsius fokot is elviselő kamerát, hanem beltéren is. Az éjjellátó funkciónak köszönhetően vak sötétben 10 méteres látótávolságra képes.

A Digoo kamera 46.99$-ba kerül, amit itt találsz meg

 

_____________________________________________________________

 

BlitzWolf BW-SC3 okos mérleg

A fehér LED kijelzővel ellátott mérleg 5-180 kilogramm közötti súlymérésre képes, tized kilogramm pontosságú kijelzéssel. USB portról tölthető fel a 7000mAh kapacitású. A mobiltelefonunkhoz WiFi kapcsolaton keresztül csatlakozik, amelyhez le kell töltenünk a gyártó által ajánlott alkalmazást a készülékünkre.

A BlitzWolf BW-SC3 okosmérleg mérete 30 x 30 x 2.2 centiméter, a teljes felső rész edzett üvegborítást kapott. Ha ráállunk, automatikusan bekapcsol, majd a mérés elvégzését követően 10 másodperc elteltével automatikusan lekapcsol. A BMI méréshez négy érzékelőt kapott, így nem csak a súlyunkat, hanem a testtömeg-index segítségével 13 különböző érték kijelzésére képes, mint például testzsírszázalék, izomtömeg, stb.… Ezek segítségével pedig a mobiltelefonunkon található alkalmazással visszanézhetjük a korábbi méréseinket és a mért adatok által jobban személyre szabhatjuk edzéseinket, étrendünket.

Az előrendelhető BlitzWolf BW-SC1 okosmérleg 45.99$-ba (15.000 forintba) kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

___________________________________________________________

 

A BlitzWolf BW-VC2 porszívózik és fel is mos

A BlitzWolf BW-VC2 egy alapos törlesztés a vásárlók felé, hiszen most már egy víztartályt is kapunk, így porszívózás közben a padló felmosására is képes a BW-VC2 okos robotporszívó. A héten próbáltuk ki az Alfawise V10 Max modellt, ami szintén nagyon tetszett nekünk. Egy csomó olyan dolgot kapott, amiket csak a nevesebb társak viselnek. A robotporszívók között szinte legnagyobb szívóerőt, ami jelen eseteben 2200PA. Az akkumulátorára sem lehet panaszunk, hiszen ez a kapacitás is a drágább modellekből lehet ismerős, 5200mAh az akkupakk mérete. Okos porszívó lévén ellátták WiFi-vel és mobiltelefonos kapcsolattal is, így a letölthető alkalmazásával a telefonról vezérelhetjük.

LDS szenzorral is ellátták, így a lehető legmodernebb, lézeres távolságmérést és szoba felismerést tudhatja magáénak. Így egy virtuális térképet kirajzolva ismeri fel a helyiséget és így határozza meg a legjobb takarítási útvonalat. Elöl, oldalt és alul is szenzorokkal látták el, amivel felismeri, ha egy tárgy felé közelít. Így nem megy neki, az akadályoknak, mint a “buta” társai, hanem kikerüli azokat. Ez segít abban is, hogy ha a ház felső szintjén takarítanánk, a porszívó alján lévő szenzor érzékeli, ha a lépcső szélére ér és automatikusan leáll a mozgása, hogy elkerülje a véletlen leesést.

A portartálya 380 milliliter űrtartalommal rendelkezik, míg a hátulra felszerelhető víztartályba 100 milliliter folyadékot tölthetünk, amivel a porszívó aljára felhelyezhető felmosófejen keresztül a padlót is képes feltörölni. A porszívó alján egy forgó kefét is találunk, ami a szőnyegeket segíti tisztán tartani. Hasmagasságának köszönhetően maximálisan 1.5 centiméter magas akadályokon képes áthaladni, hogy átjusson egyik szobából a másikba.

A mobiltelefonos alkalmazás segítségével lehetőségünk van külön területet meghatározni neki a helyiségben, hogy csak ott takarítson ki. Illetve beállítható időzítő funkció is, hogy mikor induljon el automatikusan takarítani. A porszívózás befejeztével pedig automatikusan visszaáll a dokkolójára, hogy feltöltse az akkumulátorát.

A BlitzWolf BW-VC2 robotporszívó a kedvezmény kóddal 288.99$-ba, azaz 96.000 forintba kerül. A Banggood jóvoltából, most egy BlitzWolf párásítót is kapunk a robotporszívó mellé. Ahhoz, hogy áfa és vámmentesen rendeljük meg, válasszuk az EU Priority Line opciót.

Kedvezmény kód: BGBWVCD

 

__________________________________________________________

 

BlitzWolf BW-SHP9 Wi-Fi modullal és USB porttal

A BlitzWolf BW-SHP9 3 aljzattal rendelkezik, ellátták 2 USB porttal, kapcsolóval és WiFi-vel is, hogy távolról is be vagy ki kapcsolhassuk és akár időzítést is állíthassunk rajta.

A rákötött maximális fogyasztók 15A, illetve 3300W teljesítményűek lehetnek. Tehát nem kell aggódnunk, valószínűleg úgyis az irodában vagy otthon használnánk az okoskonnektort a TV-t, számítógépet, projektort, stb. rákötve.

Külön, fizikai kapcsolóval is ellátták, így egy mozdulattal áramtalaníthatjuk a rákötött eszközeinket. A könnyebb használhatóság érdekében a három aljat, külön LED visszajelzőket is kapott. A hófehér színben kapható BlitzWolf BW-SHP9 1.4 méter hosszú kábellel rendelkezik.

Nem csak 3 aljzattal, de az elején 2 darab USB porttal is ellátták, amivel mobiltelefonunkat is feltölthetjük, amely portok összesen, maximálisan 5V 2.4A áramerősség leadására képesek. Egy kis extrával is megbolondították a hosszabbítót, ez pedig nem más, mint a 2.4GHz-es WiFi. Ezáltal akár hangutasítással is parancsot adhatunk, hogy kapcsoljon be vagy ki a Google Home és Amazon Alexa kompatibilitásnak köszönhetően. Ha rácsatlakozott a WiFi hálózatunkra, akár az otthontól távol is vezérelhetjük a telefonos alkalmazás segítségével. Sőt még arra is lehetőség van, hogy aljzatonként kapcsoljuk be vagy ki a rákötött eszközeinket, ezen kívül időzítésre is lehetőségünk van.

A BlitzWolf BW-SHP9 29.99$-ba (9.900 forintba) kerül

 

____________________________________________________________

 

Beelink Gemini T45 mini PC

Bármelyik modellt is választjuk, egy előtelepített Windows 10 operációs rendszert kapunk hozzá. A kisméretű, 11.9 x 11.9 x 1.79 centiméteres gép kis helyet foglal majd el az íróasztalon és a VESA keretnek köszönhetően a kompatibilis monitorok, televíziók hátuljára is felszerelhető. Így pedig észrevétlen marad a kíváncsi szemek elöl. A Beelink Gemini T45 mini PC egy Intel N4200-as processzorral van ellátva, ami 14 nanométeres gyártástechnológiával készül. A 4 magos CPU 2MB L2 cache memóriával rendelkezik. Alap órajele 1.1GHz, de maximálisan 2.5GHz-re is képes emelkedni. A fogyasztása pedig nagyon alacsony marad, maximális órajelen használva is csak 6W-ot fogyaszt.

Memóriából 8GB-ot kapunk, a belső tárhely mérete 3 különböző kapacitással rendelkező SSD meghajtóból választható, Így 128GB, 256GB és 512GB-os SSD meghajtóval is kérhetjük. Négy USB 3.0 porttal is ellátták, így külső merevlemezt, DVD vagy Blu-ray írót is ráköthetünk. A gépházon találunk még egy SD kártyaolvasót, kombinált mikrofon/fülhallgató csatlakozót, gigabites LAN csatlakozót, és két HDMI portot is, amin keresztül a 4K tartalmakat is nézhetünk.

Vezeték nélküli kapcsolatot is találunk rajta. Bluetooth 4.0 és 2.4/5GHz-es WiFi is megtalálható az apró gépben. Természetesen az európai piacra is felkészítették, így már EU csatlakozással rendelkező adapterrel is kérhetjük. A 128GB-os meghajtóval szerelt modell 199$-ba, míg a legnagobb 512GB-os modell 246$-ba kerül.

Beelink Gemini T45 N4200 8GB RAM, 128GB SSD – 199$ ~65.500 forint

Beelink Gemini T45 N4200 8GB RAM, 256GB SSD – 216$ ~71.000 forint

Beelink Gemini T45 N4200 8GB RAM, 512GB SSD – 246$ ~81.000 forint

Az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhetjük meg a Beelink Gemini T45 mini számítógépet

 

____________________________________________________________

 

BlitzWolf BW-FYE3S TWS bluetooth fülhallgató

A Xiaomi AirDots tokjához képest sokkal férfiasabbra sikeredett a méretes doboz, olyan mintha baltával faragták volna erre a szögletes, lekerekített sarkú formára. A fülhallgatót tartó szelence határozott súllyal rendelkezik, kimondottan nehéznek mondható, ami annak köszönhető, hogy egy 2600mAh kapacitású telepet kapott is kapott. Utóbbi nem csak a fülhallgatók töltésére szolgál, hanem a gyártónál egyetlen modellként, ez akár a telefonunk vésztöltésére is használható microUSB és USB portjának köszönhetően. Nem sok ilyen többfunkciós töltőbölcsővel találkozni, de mindenesetre jól fog jönni, ha egy túra alkalmával egy kis energiára lenne szükségünk.

A matt fekete bölcső füst szürke fedelet kapott. A tok elején a már említett két USB portot találjuk. A tetejét kinyitva a fülhallgatókat néznek velünk farkasszemet, amik a kis érintkezőkkel felszerelt helyükben ülnek. Kapunk egy állapotjelzőt is, ami nem csak egy egyszínű kör alakú LED, hanem egy háromszög alakú, több színben, azaz több jelzést is mutatni képes jellel látták el.

A BlitzWolf BW-FYE3S TWS bluetooth fülhallgató 25.99$-ba ~8500 forintba kerül a kedvezmény kóddal, amit európai raktárból küldenek

Kedvezmény kód: BGFYE3SUKK

 

___________________________________________________________

 

Akciós a legújabb Xiaomi Redmi 9S mobiltelefon

A Xiaomi Redmi Note 9S számos újítása közé sorolhatjuk a P2i nano bevonatával ellátott Gorilla Glass üveget, ami így egy vízlepergető réteget kapott. Óriásira nőtt az IPS kijelző, ami így már 6.67 colon terpeszkedik és 2400 x 1080 pixeles felbontást kapott.

A motorháztető alatt a Qualcomm Snapdragon 720G SoC kapott helyet. A nyolc magos processzor 2x Kryo 465 (CA76) 2.3GHz-re skálázott és 6x Kryo 465 (CA55) 1.8GHz-en pörgő magot tartalmaz. A 8 nanométeres gyártástechnológiával készülő processzor Adreno 618 grafikus gyorsítót kapott. Az előzetes tesztek szerint ez a processzor az AnTuTu benchmarkban 276000 körüli pontszámra képes. A jelenlegi változat 4GB memóriát és 64GB tárhelyet kapott, de elérhető 6GB/128GB-os kiszerelésben is. Emellett pedig 512GB-os memóriakártyát támogat maximálisan, amit nem a két SIM tálca egyikére kell helyeznünk, hanem külön microSD foglalatot kapott.A ma indult értékesítés startjától elérhető ez a Global Version modell, ami már B20 modemmel is rendelkezik, így elérhető vele a B20-as 4G LTE hálózat is és támogatja a VoLTE hálózatot is. Természetesen 2.4 és 5GHz-es WiFi is elérhető, ahogyan a Bluetooth 5.0 is. Újdonság, hogy az ujjlenyomat olvasó szenzor nem a telefon hátuljára, hanem a készülék jobboldalára került.

Az előlapi kamera a kijelző felső részén kapott helyet, de nem a noccs szigeten, hanem egy apró lyukat vágtak neki a kijelzőbe. Az előlapi kamera 16 megapixeles felbontással rendelkezik, a hátlapon pedig szám szerint négy kamera várja, hogy a elkészíthessük vele a legjobb képeinket. A fő kamera 48 megapixeles, ami egy 8 megapixeles, 119 fokos látószöggel rendelkező társat kapott. Mellé még egy 5 megapixeles makró fotózásra alkalmas és egy 2 megapixeles kamerát pedig a bokeh effekttel ellátott képekhez is felszereltek. A Xiaomi átdolgozta a kamera szoftverét, így a Night Mode 2.0 szoftverükkel sokkal szebb éjszakai fotókat készíthetünk.

A hátlap alá, a vékony házba elérhető legnagyobb akkumulátort tették bele, ami 5020mAh kapacitással rendelkezik és támogatja a 18W-os gyorstöltést is. A gyártó adatai szerint ez a kapacitás akár 29 óra telefonálásra is elegendő.

Xiaomi Redmi Note 9S Global Version 4GB/64GB
💥Ár: 209$ ~67600 forint
🔹Kupon: BGMMF401🔹
🛒https://bit.ly/2xB4W9r
✈️EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes

Xiaomi Redmi Note 9S Global Version 6GB/128GB
💥Ár: 256$ ~82400 forint
🔹Kupon: BGMMF402🔹
🛒https://bit.ly/2K91uWl
✈️EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes

 

 

Alfawise V10 Max teszt – Ez most az egyik legolcsóbb okos robotporszívó

Megosztás

Hozzászólás