Az új heti válogatásban a BliztWolf automata szappan adagolója, olcsó okosóra, Xiaomi 70Mai autós porszívó és sok minden más!

 

 BlitzWolf® BW-FD1 240mL Automatic PIR Foam Soap Dispenser IPX4 Waterproof Large Capacity Humanized Design Micro High-Efficiency Motor

A Xiaomi után a BlitzWolf is kiadta a saját, infravörös érzékelővel ellátott automata szappanadagolóját. A gomb nélküli működést az érzékelő váltja ki, így csak oda kell tartanunk a kezünket az adagoló fejhez és máris megkapjuk a kívánt szappan adagunkat.

BlitzWolf® BW-FD1 240mL Automatic PIR Foam Soap Dispenser IPX4 Waterproof Large Capacity Humanized Design Micro High-Efficiency Motor

Az IPX4 védettséggel rendelkező BlitzWolf BW-FD1 240 milliliteres kapacitással rendelkezik, amihez hab szappant használhatunk. A működéséhez 3 darab AA méretű elemre lesz szükségünk.

A BlitzWolf BW-FD1 automata szappanadagoló 4300 forintba kerül

 

 ____________________________________________

 

 

95664701-8626-4d6e-94c4-54a4fe882276.jpg

A Bakeey T1 okoskarkötőt egy 1.14 colos 135×240 pixeles kijelzővel látták el. Az optikai pulzusmérő szenzorral szerelt eszköz képes monitorozni az alvásunkat, kijelzi a bejövő hívásokat és üzeneteket és lépésszámlálásra, véroxigénszint és pulzusmérésre is alkalmas.

e_1.jpg

Az IP67-es védettségnek köszönhetően még fürdeni is magunkkal vihetjük. Az okostelefonunkkal Bluetooth 4.2 kapcsolaton kommunikál. A szoftverét pedig Android és iOS rendszerű eszközeinkkel egyaránt használhatjuk. A működéséért egy 90Ah kapacitású akkumulátor felel, amit USB porton keresztül tölthetünk fel. 1 töltéssel 4 napon keresztül használhatjuk.

A Bakeey T1 okoskarkötőhöz a bevezető akciónak köszönhetően olcsón hozzájuthatunk, hiszen a jelenlegi árfolyamon számolva 5000 forintba kerül.

 

________________________________________

 

Xiaomi Bluetooth Speaker

 

Original 30W Xiaomi bluetooth 5.0 Speaker Fast Qi Wireless Charging NFC Dual Bass Speaker for iPhone 11 Xiaomi 9/10 Pro Sam S10

A Xiaomi-tól megszokott hófehér designt kapunk, az elején található hangszórókat szövet borítással látták el. A 23.4 x 8.65 x 7.39 centiméteres méretekkel rendelkező Xiaomi Speaker elejét, ahol a hangszórók is találhatóak, kissé megdöntötték. Ennek köszönhetően fektetve vagy állítva is ráhelyezhetjük a telefonunkat az indukciós töltőre.

Original 30W Xiaomi bluetooth 5.0 Speaker Fast Qi Wireless Charging NFC Dual Bass Speaker for iPhone 11 Xiaomi 9/10 Pro Sam S10

Original 30W Xiaomi bluetooth 5.0 Speaker Fast Qi Wireless Charging NFC Dual Bass Speaker for iPhone 11 Xiaomi 9/10 Pro Sam S10

A hangszóró maximálisan 30W töltési teljesítményre képes. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden esetben ekkora energiával látja el a telefonunkat. Hiszen csak akkora energiát ad át a mobilunknak, amekkorát az maximálisan fel bír venni a vezeték nélküli töltésen keresztül.

Az új Xiaomi XMWXCLYYXO1ZM Speaker 69.99$-ba (21500 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

___________________________________________

 

 

Rock Multifunction Automatic UV Sterilizer for Mobile Phone Watch Glasses Toothbrush Sterilizer Disinfection Box

A ROCK legújabb eszközével könnyedén megtisztíthatjuk a baktériumoktól a különféle tárgyainkat. A gyors tisztítási fázis 6 percig tart. Az UV fénynek köszönhetően a gyártó állítása szerint a baktériumok 99.99%-át képes elpusztítani a személyes tárgyaink felületéről, legyen az mobiltelefon, karóra, nyaklánc, fülbevaló vagy headset. A működéséhez 5V/1A-re van szükségünk, így akár egy külső akkumulátorról is használhatjuk.

Az új ROCK UV sterilizűló 26.99$-ba kerül

 

 _____________________________________________

 

Xiaomi PETONEER légtisztító

 

A kis Xiaomi PETONEER légtisztító 18 x 18 x 24 centiméteres méretekkel rendelkezik. Külön ózongenerátorral is ellátták, ami a levegőt szűrő filtert megvilágító UV fény mellett szintén képes fertőtlenítésre.

Külön, egy radarhoz hasonló érzékelővel látták el, így amikor nem tartózkodunk a helyiségben, akkor bekapcsolható az ózongenerátor mód. Viszont amint mozgást érzékel, legyen az egy felnőtt, gyerek vagy állat, akkor lekapcsolja a generátorát és csak a normális ventilációs folyamat működik tovább. A kettős rendszerének köszönhetően így nem csak a levegőben található port és nagyobb rezecskéket szűri meg, hanem még a levegőt is sterilizálja.

A kis Xiaomi PETONEER légtisztító új termék a Banggood webáruházban, így előrendelhető, méghozzá 108.99$-os áron, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

A Xiaomi PETONEER légtisztítót itt találod meg

 

_____________________________________________

 

 

70mai Portable Wireless Car Vacuum Cleaner Handheld Electric Suction Mini Auto Car Interior Dust Collector

A 70Mai név hallatán valószínűleg sokaknak a Xiaomi autós kamerái jut az eszükbe. Egy új termékükkel találkoztunk, ami egy újabb autós kiegészítő. Ami a kamerájukhoz hasonlóan ez is egy olyan termék, aminek valószínűleg nagyon sokan örülnének.

70mai Portable Wireless Car Vacuum Cleaner Handheld Electric Suction Mini Auto Car Interior Dust Collector

A Xiaomi 70Mai autós porszívó nem a szivargyújtóról üzemel, így nem kell a kábelével bajlódnunk használat közben. A 4000mAh kapacitású akkumulátorról üzemelő apró takarító eszköz 5000Pa szívóerővel rendelkezik. Beépített portartálya 100ml kapacitású, ami nem tűnik soknak első hallásra, ám ha egy autó tisztántartásáról van szó, nem is olyan kevés. A cserélhető fejeknek köszönhetően szinte bárhol használatra foghatjuk az autó kitakarításában. 31 centiméteres hosszával pedig egy igazán kisméretű termékkel van dolgunk, ami a csomagtartóban is megbújhat.

A Xiaomi 70Mai autós porszívó 39.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás