A LyRay J01 vezeték nélküli töltő az UV fénynek köszönhetően nem csak a Qi töltéssel képes energiával ellátni a mobiltelefonunkat, hanem még sterilizálni is képes azt.

A két színben, feketében és fehérben kapható LyRay J01 vezeték nélküli töltő Qi technológiát használ, amivel maximálisan 10W teljesítménnyel képes tölteni a kompatibilis mobiltelefonokat. A töltés végeztével a Qi vezeték nélküli energiaátvitel automatikusan kikapcsol.  A töltőt ellátták túltöltés, túláram, magas hőmérséklet elleni védelemmel is. A 10W teljesítményű Qi töltés eléréséhez 5V/2A teljesítményű adapterre lesz szükségünk, amit microUSB porton keresztül csatlakoztathatunk a LyRay J01 vezeték nélküli töltőhöz.

LyRay J01 Mobile Phone UV Lamp Sterilizer Portable Smart Wireless Charger Cathode Ultraviolet Sterilization Disinfection LyRay J01 Mobile Phone UV Lamp Sterilizer Portable Smart Wireless Charger Cathode Ultraviolet Sterilization Disinfection

A LyRay J01 különlegessége, hogy míg a telefonunk töltődik, addig a felette található UV lámpa képes sterilizálni a mobiltelefonunkat. Az UV fény csíraölő hatása már jó ideje ismert, így különböző tisztítószerek nélkül érthető el a telefonunk felületének sterilizálása.

A LyRay J01 vezeték nélküli töltő 27.99$-ba (8800 forintba) kerül

A BGLMPT kóddal 22.99$-ra csökkenthető az ára

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás