heti_szemezgeto_uj_36.jpg

Újfent összeválogattuk a hét legjobb termékeit, a legolcsóbbaktól a legdrágábbakig, amiket mi is nagyon szívesen kipróbálnánk.

A Xiaominak nagyon sokáig nem volt a kínai piacon kívül forgalmazott Mi Pad 4 táblagépe. Ez az utóbbi időben szerencsére változott. Már elérhető Global ROM-mal, ami tartalmazza a Google Play áruház ( a kínai modelleket ez nem volt megtalálható) és természetesen már Magyar nyelvű menüvel is ellátták. A Xiaomi szokásához híven, ha már kínai Apple-ként tartjuk számon, a Mi Pad 4 megmaradt az Apple iPad design-nál. Almás fronton nevezhetnénk mininek is, hiszen egy 8 hüvelykes kijelzőt kapott, akárcsak elődei, de ebben az esetben 16:10-es képarányt használnak, amellyel lecsökkentették a kijelző két oldalsó keretének méretét. Így a táblagép, akár egy kézben is tartható. A kijelző felbontása 1920 x 1200 pixel. A kijelző felett találjuk az előlapi kamerát, az alsó részen nem találunk fizikai gombokat, így a vezérlés az érintőképernyőn keresztül történik.

_1_eredmeny122018_07_13_7-37-00.jpg

A Mi Pad 4 hátulja is követi az amerikai vállalat termékének külsejét. Fém hátsó részt kapunk, az LTE verzió egy műanyag antenna borítással lesz ellátva. A hangszórók az alul található USB Type-C port mellett kaptak helyet.
_1_eredmeny102018_07_13_7-37-06.jpg

A Mi Pad 4 legfontosabb újítása a belső. A készüléket egy Qualcomm Snapdragon 660 processzor hatja, ami 14nm-es csíkszélességgel készül. Nyolc magja maximálisan 2.2GHz-re képes. A Xiaomi Mi Pad 4 4GB memóriával és 64 GB-os tárhellyel rendelkezik, a fém háza alatt egy 6000mAh-os akkumulátor kap helyet.

BG5595e6 kedvezmény kóddal olcsóbban vásárolható meg, 196.99$-ért

A Xiaomi Mi Pad 4 táblagépet itt találod meg

mi_pad_4_plus.jpg

Külön jó hírrel is készültünk, hiszen nem mindenkinek elég a 8 colos méret. A Xiaomi Mi Pad 4 Plus erre kínál megoldást, azonos hardveres felszereltség mellett, szintén Magyar menüvel megtámogatva, de már 10.1 colon. Természetesen erre a termékre is van kedvezményünk, a kóddal 277.99$-ba kerül.

Kedvezmény kód: BGeb6627

A Xiaomi Mi Pad 4 Plus táblagépet itt találod meg

 

 ______________________________________

 

A legújabb és egyben a legolcsóbb vezeték nélküli fülhallgató

 blitzwolf_airaux_aa-um1_5.jpg

A BlitzWolf AIRAUX AA-UM1 mini TWS fülhallgató ugyancsak Bluetooth 5.0 vezeték nélküli kapcsolaton keresztül csatlakozik a telefonunkhoz, mint a gyártó többi fülhallgatója.

blitzwolf_airaux_aa-um1.jpg

Az IPX6 vízálló termék 10 méteres hatótávra képes. A melléklet tokban egy microUSB porton keresztül tölthető 500mAh kapacitású akkumulátor is megtalálható, így a fülhallgatókat belehelyezve feltölti azokat az újabb használathoz. 2 óra töltéssel 3-4 óra zenelejátszás vagy 4.5 óra beszélgetési idő érhető el vele.

blitzwolf_airaux_aa-um1_2.jpg

A fülest természetesen nem csak sztereó, hanem mono módban is használhatjuk. Azaz nincs szükség egyszerre mindkét fülhallgatóra, ha csak headsetként szeretnénk használni azt. Érintés vezérelt kivitelt kapott, hogy kezelhessük a telefonhívásainkat és egyszerűbbé váljon a zenék vezérlése.

A BlitzWolf AIRAUX AA-UM1 fülhallgató 21.99$-ba kerül, amit it találsz meg

 

  ______________________________________

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

__________________________________________

 

A dupla kijelző Nubia X mobiltelefon

nubia-x_header.jpg

A Nubia X az európai piacra is fel van készítve, így megkapta a 800MHz-es B20 támogatást is, így itthon is vígan szörfölhetünk vele a 4G hálózatokon. A telefon bár nem a csúcskategóriát képviseli, azért a Qualcomm Snapdragon 845 processzor még mindig a felsőkategóriában foglal helyet, így a sebességre nem lehet majd panaszunk. Időtállónak tervezték a Nubia X-et, így 8GB rendszermemóriával látták el, a belső tárhelyének mérete pedig 128GB.

nubia_x_4.jpg

Az új 5.0 verziószámú Bluetooth-t támogató telefon kezeli a GPS, Glonass, Beidou, Galileo műholdalak és látja az 5GHz-es WiFi-t is. A két nano SIM kártya támogatásnak köszönhetően pedig két szolgáltatói kártya is lehet a telefonban. A telefon különlegessége a két kijelzős megoldás. Az előlap több, mint 93%-át a 6.26 colos 1080 x 2280 pixeles felbontású megjelenítő uralja. A hátlapon pedig egy 5.1 colos, 720 x 1520 pixeles OLED kijelző kapott helyet. Így, a lehetőségek széles tárházával, akár a saját mobilunkat öltöztethetjük fel azzal, hogy a hátlapra külön háttérképet állítunk be vagy megjelenítjük rajta a pontos időt. A hátlapon egy 16+24 megapixeles kamera várja, hogy elkészíthessék a legjobb fényképeket, amihez még dupla LED villanó is jár. A telefon akkumulátora 3800mAh kapacitású, amit az USB Type-C kábelen keresztül tölthetünk fel.

nubia_x_6.jpg

A dupla kijelzős Nubia X 369$-ba kerül, ami a Netherlands Registered(PDM) szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

 ___________________________________________

 

Langfeite L8 elektromos roller 45km/h végsebességgel

langfeite_l8_1.jpgA LANGFEITE L8 összecsukható, hogy kisebb helyet foglaljon, így betehetjük a csomagtartóba is. De a nagy hatótávhoz és sebességhez kell az erő, így a roller súlya sem csekély. A mérlegen 27 kilogrammot nyom, tehát a kézben való szállítás szinte lehetetlen. De ki is szállítaná kézben azt a rollert, amivel 55 kilométert tehet meg, a belvárosban az óriási távnak felel meg. Ennek köszönhetően, ha valóban csak a budapesti forgalomban használjuk, nem kell majd minden nap végén a töltőre tennünk a rollert.

A roller mérete kinyitott állapotban 126 x 30 x 121 centiméter, összecsukva pedig 128 x 30 x 50 centiméteres. A LANGFEITE L8 meghajtásáról dupla motor gondoskodik, amik külön ki és bekapcsolhatók, hogy csak az egyikre van szükségünk vagy kell az a nyers erő, hogy beletapossunk a gázba. A legnagyobb távolság megtételéhez kénytelenek vagyunk alább adni és csak az egyik motor teljesítményét használni.

langfeite_l8_4.jpg

A maximális névleges motorteljesítmény 2 x 800W. Ehhez egy 20Ah kapacitású lítium akkumulátort kapott a roller, aminek a teljes feltöltéséhez 10 órára van szükség. Az alumínium vázas roller terhelhetősége 150 kilogramm, IP54 minősítéssel rendelkezik. A 10 colos kerekek levegővel töltött belsővel rendelkeznek. Mindkét kereket ellátták lengéscsillapítóval és előre-hátra is tárcsafék került és motorfékkel is rendelkezik.

langfeite_l8_2.jpg

Előre és hátra is kapott lámpákat, az összecsukást segíti a lehajtható kormányok, amiken megtalálható a gáz és fékkar és a kis LCD kijelző is. A LANGFEITE L8 ára a kedvezmény kóddal majdnem 400$-t csökkent, így 640$-ba kerül. Az új Xiaomi Electric Scooter Pro-nak vetélytársa lehet, hiszen megtehető távolságban és maximális sebességben is többet tud nála.

Kedvezmény kód: BGPROMOLFT

A LANGFEITE L8 elektromos rollert itt találod meg, ami az European Railway Direct Mail szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

 _____________________________________

 

Xiaomi Yeelight Meteorite – Nem egy átlagos mennyezeti lámpa

xiaomi_yeelight_yldl01yl_meteorite_6.jpg

A Meteorite lámpa a TomTop európai raktárából rendelhető meg, így nem kell semmilyen plusz áfa vagy vám költséggel számolnunk és a szállítási idő is rövid lesz. A Meterorite mérete 90 x 7 x 4 centiméter és csak 1.7 kilogrammot nyom.

A plafontól mérve, külön szabályozható a magassága, ami 0.5 és 1.5 méter között lehet. Így lehet a magasban is, de az ebédlőasztal fölé is engedhetjük. A 33W maximális teljesítményre képes lámpában 294 darab apró LED kapott helyet. Ennek köszönhetően nem csak a fényereje és színhőmérséklete változtatható, hanem még a lámpa fényének a színe is. Így egy romantikus vacsorához vagy olvasáshoz is külön színeket állíthatunk be.

xiaomi_yeelight_yldl01yl_meteorite_4.jpg

Ezt segíti a WiFi vezeték nélküli kapcsolat, aminek segítségével a mobiltelefonról könnyen beállíthatjuk, milyen típusú fényt szeretnénk otthonra. Ez a lehető legjobb, legolcsóbb és legszélesebb körben testre szabható lámpa a piacon a kategóriában.

A Xiaomi Yeelight Meteorite lámpa 92.99$-ba kerül, amit németországi raktárból szállítanak, így áfa és vámmentesen rendelhető meg.

 

 __________________________________________

 

Ilyen lett az új, USB Type-C porttal felszerelt BlitzWolf BW-FYE6 fülhallgató

blitzwolf_bw-fye6.jpg

A BlitzWolf BW-FYE6 abban másabb, mint a nálunk járt FYE3, hogy a fülhallgató immár hosszított kialakítást kapott, akárcsak az Apple AirPods. Ezáltal valamivel közelebb kerül a fülhallgató mikrofon része a szánkhoz, ami nagyban segíti azt, hogy tisztábban hallhasson minket a hívó fél, ha egy átlagnál zajosabb helyről telefonálunk.

blitzwolf_bw-fye6_2.jpg

A fülhallgató formája ennek köszönhetően nem csak stílusban, de designban is megváltozott. Itt nem az FYE3 kör alakú LED sávja vonja majd oda a tekinteteket a fülünkhöz, hanem a karcsú, fényes fekete fülhallgató.

Megmaradt a Bluetooth 5.0 kapcsolat és az érintésérzékeny vezérlés is, amivel nem csak a hívásokat fogadhatjuk, hanem a hallgatott zeneszámokat is léptethetjük. A beszélgetési idő továbbra is 2.5-3 óra, míg zenét 3.5-4 órán keresztül hallgathatunk vele egy feltöltéssel. Ugyancsak megmaradt a vízálló kivitel, így az IPX6 védettségnek köszönhetően az sem okoz gondot a fülhallgatónak, ha elkap minket egy nyári zápor.

blitzwolf_bw-fye6_5.jpg

A fülhallgatóhoz tartozó tároló és egyben töltő doboz már modernebb, mint az FYE3 esetében. Már egy apró kijelző is helyet kapott rajta, amin láthatjuk a 800mAh kapacitású akkumulátor töltöttségét, amivel 6 alkalommal tölthetjük fel a fülhallgatókat. A kis tároló doboznak jót tett a vérfrissítés, így már nem microUSB hanem USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel azt.

blitzwolf_bw-fye6_4.jpg

Az új BlitzWolf BW-FYE6 most olcsóbb, mint a 2600mah kapacitású akkumulátorral szerelt FYE3, így most 39.99$-t kérnek érte. A szállítás csak a jövő hónapban kezdődik meg, de addig is érdemes bezsákolni, mert az előrendelés ideje alatt. Minél többen tesznek belőle a virtuális bevásárlókosárba, annál drágább lesz majd a fülhallgató, ahogy fogynak az első készletek. Az EU Priority Line szállítást válaszd, ezzel áfa és vámmentesen rendelhető meg a fülhallgató.

Az új BlitzWolf BW-FYE6 Bluetoothos fülhallgatót itt találod meg

 

 

Megosztás

Hozzászólás