Nem csak szeretjük, hanem egyszerűen imádjuk a Xiaomi termékeit. Ha te is hasonlóképp érzel a gyártó által készített termékek iránt, akkor jó helyen jársz. Több régebbi és új termékük lett olcsób. Azaz nem csak olcsóbb, de olyan árakat kaptak a kupon kódnak köszönhetően, amilyennel még nem rendelkeztek. Így például a Xiaomi Mi8 Lite mobiltelefon is csak 166$-ba kerül!

 

Xiaomi Yeelight vezeték nélküli töltő és akkumulátoros éjszakai lámpa

A Xiaomi új Yeelight terméke egy USB portról működtethető éjszakai lámpa, ami mellé egy Qi vezeték nélküli technológiát támogató töltő került. A vezeték nélküli töltést támogató mobiltelefonunkat akár 10W teljesítménnyel is tölthetjük. Legyen az Apple, HUAWEI, Samsung vagy akár Xiaomi mobiltelefon vagy bármilyen vezeték nélkül tölthető eszköz.

A töltő mellett található kis lámpa hideg és meleg fehér fénnyel képes világítani. Ehhez egy 500mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja az energiát. A lámpa kivehető, a talpa pedig mágneses. Így nem kell feltétlenül az éjjeliszekrényen lenni a töltőnek, lehet az akár az íróasztalon is. A kis lámpát pedig kedvünk szerint bárhová tehetjük. Mágnesen, így könnyen felhelyezhetjük a fém felületekre.

Kupon kód: xiaomi777

Xiaomi Yeelight vezeték nélküli töltő

 

Xiaomi Redmi 7

A legolcsóbb modell a Redmi 7 2GB memóriaival és 16GB tárhellyel rendelkezik. 6.26 colos 19:9 képarányú és 1520 x 720 HD+ felbontású kijelzőt kapott és csepp alakú noccsot kapott. Magyar menüvel és B20 támogatással rendelkezik!

Jó hír, hogy megmaradt a 4000mAh kapacitású akkumulátor, amit 5V/2A teljesítményű töltővel tölthetünk fel. A hardveres alapot a Snapdragon 632 biztosítja, ami 14 nanométeren készült, nyolc magos, maximálisan 1.8GHz órajelre képes. A belő tárhely mérete természetesen bővíthető microSD kártyával. A 48 megapixeles hátlapi kamera a Redmi Note 7 kiváltsága. A sima Redmi 7 az előlapon egy 8 megapixeles, a hátlapon pedig egy 12+2 megapixeles párossal rendelkezik. A kuponnal 109.99$-ért vásárolható meg. Az EU Priority szállítással áfa és vámmentesen rednelhető meg.

Kupon: BGR716SD

Xiaomi Redmi 7 mobiltelefon

 

Xiaomi Mi8 Lite

A nevével ellentétben, azért ne gondoljunk egy gyenge eresztésre, hiszen a motorháztető alatt a Qualcomm Snapdragon felel a számításokért, ami egy igazán jó középkategóriás processzor. A 660-as a Snapdragon 653 utódja, amivel szemben 16%-kal gyorsabb az új 14nm-es gyártástechnológiával készült CPU. A nyolc darab 64 bites Kryo 260 maggal rendelkező processzor maximális órajele 2,2GHz. Az AnTuTu benchmarkjában 110.000 körüli pontszámot ér el. A memória mérete 4GB, míg a belső tárhely mérete 64GB.

A legfőbb változás természetesen az ár, és ennek megfelelően a Mi 8 Lite felépítése. Míg a Mi 8 AMOLED panelt, addig a Mi 8 Lite IPS panelt kapott, ami 6.26 colos és 2280 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik.

Kamerák terén, a hátlapon 12+5 megapixeles párost kapunk, amivel elérhető a kétszeres optikai zoom. Az előlapon egy óriási, 24 megapixeles kamera kapott helyet. A fedélzeten a MIUI felülettel ellátott Android 8.1 rendszer. A Global verziónak köszönhetően pedig az itthon is használt frekvenciákat is támogatja, tehát nem lesz gond a B20 hálózat elérése sem. Természetesen a/ac/b/g/n WiFi és Bluetooth 5.0 is került a készülékbe. Az akkumulátora 3350mAh kapacitású, amit az USB Type-C porton keresztül láthatunk el árammal. A kuponnal most az eddigi legalacsonyabb áron. Az EU Priority szállítással áfa és vámmentesen rednelhető meg.

Kupon kód: M8L64CC

Xiaomi Mi8 Lite mobiltelefon

 

Xiaomi FIMI A3 drón

A FullHD felbontású videofelvételekért egy f/2.0 rekeszértékű 1/3.2″ SONY CMOS szenzor felel. Kéttengelyes optikai képstabilizátorral rendelkezik, akárcsak a DJI Spark drónja is és emellett felvértezték elektronikus képstabilizátorral is. Lehetőség van manuális beállításokra is így 100-3200 közötti ISO értéket állíthatunk be videofelvételkor és 100-1600-as ISO értéket fotózáskor. Nagyon jó hír, hogy a minőségre sem lehet panaszunk, hiszen 60Mbps bitrátát ígérnek.

A maximális képfelbontás 8 megapixel, videót pedig 1920×1080 30fps és 1920×1080 25fps értékkel rögzíthetünk mp4 formátumba. A cserélhető akkumulátora kétszer akkora, mint a DJI Spark esetében, hiszen 2950mAh kapacitást kapunk, amivel 25 percet tölthetünk a levegőben. Méretét tekintve nagyobb, mint az említett konkurencia megoldása, hiszen 28.5 x 22.9 x 6.9 centiméteres méretekkel rendelkezik, amihez 560 grammos súly társul. A motorokat tartó karok nem hajthatók be, mint a DJI Mavic esetében. Az EU Priority szállítással áfa és vámmentesen rednelhető meg.

Ma készült el a Xiaomi drónunk kicsomagoló videója is! 🙂

Kupon kód: 5e5a6d

Xiaomi FIMI A3 FullHD drón

 

Nem csak Xiaomi, hanem pár BlitzWolf termék ára is csökkent:

 

Megosztás

Hozzászólás