A QCY leginkább a fülhallgatók és Bluetooth hangkeltők piacán mutatja meg magát. A QCY T1C is egy ilyen termék, a vezeték nélküli technológiával ellátott fülhallgatót keresők számára. Erénye a kis méret, a kábelmentes kialakítás, a tok, amiben tölthetjük is a füleseket és persze az alacsony ár!

QCY T1C Bluetooth fülhallgató

A QCY T1C már a legújabb Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológiát használja, amelynek segítségével, sokkal energiatakarékosabb eszközöket készíthetnek. A fülhallgató támogatja a HFP, A2DP, HSP, AVCRP szabványokat. Frekvenciatartománya 20-20000Hz, érzékenysége pedig 108 ± 3dB. A Bluetooth technológiának köszönhetően a telefonunkhoz csatlakoztatva, a lehető legnagyobb távolság 10 méter is lehet. A fülhallgatók pedig igen parányiak 22 x ​​16 x 14mm méretűek és csak 9.2 grammot nyomnak.

A fülhallgatókat a könnyebb kezelés érdekében egy apró visszajelző leddel is ellátták, így értesítést kaphatunk róla, ha a bekapcsoltuk és a mobiltelefonunkhoz csatlakoztattuk őket. A kisméretű fülhallgatók 43mAh kapacitású akkumulátort kaptak, ami 4-5 óra zenelejátszásra elegendő. Töltésükről a tokba épített akkumulátor gondoskodik. Így ha nem használjuk a fülhallgatót, akkor csak tegyük vissza őket a dobozba és máris feltölti nekünk, hogy legközelebb is teljes akkumulátor kapacitással használhassuk őket. A beépített akkumulátorral rendelkező apró tok 380mAh kapacitással rendelkezik, amivel így 4-5 alkalmammal tölthetjük fel a fülhallgatókat. Természetesen a tárolót is el kell látnunk energiával, amihez egy microUSB csatlakozót kapott, hogy akár a telefonunk töltőéről vagy a laptopunk USB portjáról is feltölthessük.

A jobb oldali fülhallgatót látták el vezérlővel, így csak meg kell nyomnunk az gyártói logóval ellátott részt, hogy fogadjuk a hívsokat, elindítsuk/megállítsuk a zenéinket vagy léptessük őket.

A QCY T1C mini Bluetooth-os fülhallgató most 23.39$-ba (6680 forintba) kerül, a szállítás pedig ingyenes

Megosztás

Hozzászólás