Egyértelmű, hogy a Xiaomi letarolta itthon a hazai robotporszívó piacot azokban a háztartásokban, ahol bizalmat szavaztak a kínai gyártónak. Mi is imádjuk a mai napig a roborock S50 porszívójukat.

blitzwolf bw-vc1_9

BlitzWolf® BW-VC1 robotporszívó

A PREOVC1 kóddal 249.99$-ra csökkenthető az ára!

A lézeres távolságmérés, ami segít meghatározni a helyzetét és így feltérképezi a helyiséget, olyan előnyhöz juttatja a Xiaomi roborock s50-et, ami időben és takarítási minőségben felülmúlja az olcsóbb társakat. Az LDS-nek köszönhetően pontosan meghatározza hol található akadály, hol van az asztal, a szék, az ágy a szobában. Ennek köszönhetően nem ész nélkül koppan le minden tárgyról és próbálja a szerinte legtöbb helyet bejárni, hanem a feltérképezett helyiség által képes beazonosítani hol járt már, és hol kell még takarítania. Ez több szempontból is előnyös, hiszen nem fog feleslegesen többször végigmenni egy területen, hanem csak azokat a pontokat járja be, amik még hátramaradtak.

Sokáig nem igazán volt LDS szenzoros gép, ami megszorongatta volna a Xiaomi roborock S50-es, talán csak a 360 volt, ami képes volt felvenni vele a harcot. A kissé drága (jelenleg 460 dolláros) roborock s50 ellenfele a BlitzWolf BW-VC1, ami jelenleg 269.99$-ba (körülbelül 77.300 forintba) kerül.

A BlitzWolf BW-VC1 is az okos robotporszívók közé tartozik, azaz mobiltelefonos alkalmazást is kapunk hozzá, amivel WiFi-n keresztül vezérelhetjük, de takarítást indítását magáról a robotporszívóról is indíthatjuk. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a BlitzWolf BW-VC1 által feltérképezett képet lássuk a telefonunk kijelzőjén,. Így az ujjunkkal a kijelzőre egy virtuális falat is rajzolhatunk, hogy melyek azok a területek, ahová nem szeretnénk, ha bemenne a porszívó.

Természetesen különböző részeket is kijelölhetünk, hogy hol szeretnénk, hogy feltakarítson és beállíthatunk sémákat is, hogy ha elmentünk otthonról, kapcsoljon be és takarítson ki, mire hazaértünk.

blitzwolf bw-vc1_8

A két oldalsó kefével söpri a szívónyílása felé a port, piszkot, de ellátták egy alsó forgó kefével is, hogy a szőnyegünk szálai közül is képes legyen eltávolítani az oda nem illő dolgokat. Természetesen szenzorokkal is felszerelték, így még a lépcsőről sem fog leesni, ha a szélére ért. Az elülső ütközőjében is számos érzékelő kapott helyet. A portartálya 380ml kapacitású és HEPA szűrőt is kapott a porszívó.

blitzwolf bw-vc1_6

A porszívó 346 x 34.6 x 9.7 centiméteres méretekkel rendelkezik és 3 kilogrammot nyom. Méretes 5200mAh kapacitású akkumulátort is kapott. Akár csak a Xiaomi takarítógépek, szívóereje pedig még a kínai gyártó termékeinél is nagyobb, 2200Pa szíverőre képes. Egy feltöltéssel 180 percet képes takarítani, ami egy körülbelül 280nm-es helyiség kitakarításának felel meg. Ha végzett a takarítással vagy az akkumulátora merülőfélben van, akkor automatikusan visszaáll a dokkolóra. Ha feltöltött, onnan folytatja a takarítást, ahol abbahagyta.

A BlitzWolf BW-VC1 robotporszívó annyira jól sikerült, hogy az erősen megszorongathatja a Xiaomi-t. A 77.300 forintos ár a tudásához mérten egyáltalán nem számít nagy összegnek. Szerencsére itt is elérhető az EU Priority Line szállítás, amivel áfa és vámmentesen rendelhetjük meg a BlitzWolf robotporszívóját!

A BlitzWolf BW-VC1 robotporszívót itt találod meg

A PREOVC1 kóddal 249.99$-ra csökkenthető az ára!

 

Megosztás

Hozzászólás