Jó pár terméket szerezhetünk be a gyártótól. Van közöttük régebbi és új termékek is. A Banggoodtól jó pár kupont kaptunk, így a sokak által kedvelt soundbar is olcsóbban szerehető be, de újdonság a több Bluetooth fülhallgató és a frissen bemutatott kábele, amit több típusú mobiltelefonnal is használhatunk, mert a microUSB csatlakozó mellett USB Type-C véggel is ellátták.

BlitzWolf® BW-SDB1 soundbar

A BlitzWolf hangszórója 60W teljesítményre képes, így már képes megrezegtetni a vitrinben a poharakat, ha valami akciódús filmet nézünk. A 6 hangszóróval szerelt BlitzWolf soundbart ellátták Bluetooth kapcsolattal is, de a vezetékes megoldások közül találunk rajta 3.5mm-es AUX bementet, HDMI, koax, optikai csatlakozót is. A kétcsatornás hangszóróhoz távirányítót is kapunk, a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően pedig a mobiltelefonunkról is lejátszhatjuk rajta keresztül a kedvenc zenéinket.

A BlitzWolf® BW-SDB1 soundbar az eredeti 129.99$-os ár helyett a HU19153 kóddal 94.99$-ért vásárolható meg. Az EU Priority Line szállítás pedig áfa és vámmentes.

A soundbart itt találod meg

 

BlitzWolf fülhallgató

 

Olcsóbb a Xiaomi Itt a 2019 New Xiaomi Electric Scooter Pro is!

Csak 20 darabra él a kód!

2019_new_xiaomi_electric_scooter_pro.jpg

Egyszerűen csak „2019 New Xiaomi Electric Scooter Pro” néven jelent meg a Xiaomi legújabb elektromos rollere, amiről korábban semmi infót nem lehetett hallani. A Xiaomi M365 után sejtettük, hogy nem fog sokáig a babérjain ülni a gyártó és valami újjal rukkolnak majd elő. Így szép csendben fel is bukkant a Banggood webáruházában az új szerzeményük, ami már 45 kilométeres maximális hatótávot ígér.

3_64.jpg

Külső megjelenésben nem történt óriási változás azon kívül, hogy az első kerék piros díszítést kapott. Az újdonságok máshol keresendők, például a kormányon, ahol nem a kapcsológom és a megszokott négy LED kapott helyet, hanem ezeket felváltotta kis kijelző, ahol már számos információ is megjelenik.

5_29.jpg

Sokan hiányolták, hogy a Xiaomi lehagyta a sebesség kijelzést, így ezt most végre pótolták. De külön értesítést kapunk a lámpák működéséről. Ezentúl már három mód közül választhatunk, az energiatakarékos ECO módtól a normál és sport módon át (ECO: 15km/h, normál: 20km/h, sport: 25km/h). A funkciók használatához továbbra is a fő be/ki kapcsoló gomb szolgál. A kormányon ugyanott találjuk a géz és fékkarokat is, mint a Xiaomi M365 rolleren.

8e491b63db9165893910c357f199d43d-667x1024.JPG

Természetesen megmaradt az E – ABS fékrendszer, a 120mm-es hátsó tárcsafék és az első motorfék is. Ennek köszönhetően ugyancsak meghagyták az energia visszanyerő rendszert, ami fékezéskor tölti az akkumulátort. 18650 474Wh akkupakkot kapott a Xiaomi Electric Scooter Pro, amivel a súlya 14.5 kilogrammra nőtt, de a megtehető hatótáv a Xiaomi M365 roller másfélszerese, így már maximum 45 kilométert tehetünk meg vele egy feltöltéssel. Így akár még arra is lehetőség van, hogy egy hosszabb utat is az elektromos rollerrel tegyünk meg, akár a munkahelyre való bejárásra akár kikapcsolódásra használnák. Ekkora hatótávval már megoldható Budapestről a közeli agglomerációba való eljutás is.

4_51.jpg

20 darabra kaptunk kódot, amivel 584.99$ helsett 549.99$-ba kerül, amit a  European Railway Direct Mail szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

Kedvezmény kód: HUpro

A 2019 New Xiaomi Electric Scooter Pro elektromos rollert itt találod meg

 

Nyisd meg az akciós táblázatunkat, ahol még több termékhez találsz kedvezményt!

Megosztás

Hozzászólás