A Xioami és a Huami közös termékét a Stratos 2 okosórát már tavaly leteszteltük. De már akkor láttuk, hogy létezik belőle egy Premium Edition verzió, Amazfit 2S néven. Bár láttuk, hogy létezik, mégsem lehetett beszerezni. Most viszont már kapható a Stratos 2 óra felturbózott változata!

Aki még mindig kitartana a Xiaomi Amazfit Stratos 2 mellett, annak jó hír, hogy egyedül most a GearVita forgalmazza alacsonyabb áron az órát, náluk jelenleg 169.99$-ba kerül, amit az EU Priority szállítással áfa és vámmentes. Nézd meg a róla készült tesztünket!

a96a8a72-e9a4-4483-9aee-60d38e722bdb.jpg

A Stratos 2S egy külsőleg ráncfelvarrott verzió lett. Megmaradtak a sport módok, a futás, tenisz, foci, úszás, stb.. Maradt a GPS, WiFi, a belső tárhely mérete is a Stratos 2-ből ismert 4GB, amire felmásolhajtuk a zenéinket, hogy aztán egy Bluetooth fülhallgatóval meghallgathassuk azokat. Tehát hardveres fronton minden megmaradt, ami a Startos 2 órában is megtalálható volt. Egyedüli változás, hogy az előlapi üveg már 2.5D lekerekítést kapott és, hogy az eredeti szilikon szíjat bőrre cserélték. Jó hír, hogy ez már nem kínai verzió, hanem a nemzetközi, International verziót vásárolhatjuk meg, azaz Angol nyelvű órát kapunk.

51aee23e-e83e-481c-9b58-4e60d037ef4f.jpg

A Xiaomi Stratos 2S órát most a Banggood webáruházban találtuk meg, ahol 249.99$-t kérnek érte, ahol egyelőre fel lehet iratkozni, hogy értesítést küldjön a rendszer, ha beérkeztek az első készletek.

Ti melyik órát választanátok? Az olcsóbb Stratos 2 vagy a drágább Stratos 2S órát?

 

Olvastad már?

A legújabb Xiaomi termékek, amiket még nem láttál!

Xiaomi termék

 

Tetszett a cikk? Nyomj egy Like-ot!
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről!

Csatlakozz a Facebook követőink táborába!

Megosztás

Hozzászólás