4_38.jpg

Korábban a Xiaomi M365 elektromos roller volt elérhető a TomTop hazai lerakatából, most pedig azt a hírt kaptuk, hogy az európai piac gyorsabb kiszolgálása érdekében a Xiaomi második generációs robotporszívója olcsóbban vásárolható meg a nálunk található raktárukból, mintha Kínából rendelnénk meg. A  roborock s50-hez nekünk is volt szerencsénk. Ha kíváncsi vagy a részletes tesztre, itt elolvashatod, hogy hogyan szerepelt a roborock s50.

y7920-1-f378-slyu_eredmeny.jpg

A termék hatalmas 5200mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, így akár egy 250 négyzetméter alapterületű helyiséget is képes kitakarítani egy feltöltéssel. Az oldalsó kör seprű mellett, a porszívó aljánál egy nagyméretű forgó kefe található, amivel a szőnyegünket tudjuk tisztán tartani, ebben segít a 2000Pa szívóerőre képes motor. A mellékelt víztartályát is feltehetjük rá, így a felmosó fejjel, porszívózás után fel is törölhetjük vele a padlót.

y7920-1-f378-tno5_eredmeny.jpg

y7920-1-f378-lgr6_eredmeny.jpg

Természetesen az előző generációból ismert mobiltelefonos vezérlés is megmaradt, ami még okosabb lett és fejlesztettek a szenzoros érzékelőkön is, így felismeri a szobát és a benne található tárgyakat, bútorokat és így tervezi meg a legideálisabb takarítási módot. Szerencsére nem kell minden takarítás után szűrőt vásárolnunk, hiszen azokat úgy alakították ki, hogy egyszerűen ki lehessen mosni. Intelligens eszköz révén a mobil applikáció méri a szűrő és a szenzorok elhasználódását és javaslatot tesz azok tisztítására, illetve a szűrő cseréjére.

y7920-1-f378-noei_eredmeny.jpg

y7920-1-f378-sdia_eredmeny.jpg

Lehetőség van manuális vezérlésre, állíthatunk időzítést is, így akkor is önállóan indul el takarítani, ha nem tartózkodunk otthon. A mobiltelefonos alkalmazás WiFi kapcsolaton keresztül kommunikál a porszívóval, de arra is lehetőségünk van, hogy a mobiltelefonunkra feltelepített Xiaomi Home alkalmazás segítségével mobilinterneten keresztül adjunk neki parancsot, ha épp vendégekkel térnénk haza és azt szeretnénk, hogy felporszívózza a lakást. A folyamat végén pedig automatikusan visszaáll a dokkolójára és feltölti magát.

y7920-1-f378-d19m_eredmeny.jpg

3_48.jpg

y7920-1-f378-ja67_eredmeny.jpg

A takarítás megtervezéséhez lehetőség van a porszívó lézeres rendszerének használatával, hogy felismerje a szobát és kirajzolja a helyiség, nagyobb tárgyak körvonalait az alkalmazásban. A kijelző, az ujjunkkal négyzetet rajzolva pedig megadhatjuk neki, hogy melyik részt takarítsa ki. Bár a raktárnál a németországi opció választható, a TomTop állítása szerint Magyarországról szállítják a terméket.

Ha kíváncsi vagy a tesztünkre, itt elolvashatod

A robotporszívó most olcsóbb, mintha kínai raktárból szereznénk be, így most 429$-ba kerül európai raktárból, azaz áfa és vámmentes. A szállítás pedig ingyenes.

 Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy más is elolvashassa.

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

Megosztás

Hozzászólás