A Xiaomi Mi 50W power bank a kínai gyártó egy újabb megoldása az energiatárolásra, amely teljesítménnyel már minden telefon, táblagép és akár egy Apple MacBook Air M1 is feltölthető.A külső akkumulátor tetején két darab USB-A és egy USB-C portot találunk. A Xiaomi számos védelemmel, közöttük magas hőmérséklet, túláram, túlfeszültség, túltöltés, rövidzárlat elleni és számos más, magát az eszközt és a telefonunkat védő funkcióval szerelte fel. Egyetlen USB-C csatlakozóján 50 wattot képes leadni, egy USB-A portján 22.5 wattot, míg két „A” típusú csatlakozója egyidejűleg 15 watt leadására alkalmas.

Maga a Xiaomi Mi 50W power bank is gyorsan ellátható energiával, így a 45 wattos töltéssel 4.5 óra alatt elérhetjük a teljes töltöttséget. A külső akkumulátor a kedvezmény kóddal 49$-ba kerül.

Xiaomi Mi 50W power bank

🔹Kupon:gshopperxiaomi

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás