A Cubot P60 a kevésbé ismert, ám több éve a piacon lévő gyártó legújabb mobiltelefonja. Kis szereplőként nem kér sokat, ami a vásárlóknak pozitívum, hogy nem kell mélyre nyúlniuk a zsebükbe az európai raktáras 153$-os árát nézve.

A 6.5 colos megjelenítője 1600 x 720 pixel, azaz HD+ felbontású. IPS technológiát használ, így a betekintési szögekkel sem lesz gond.

Ebben az alacsony árkategóriában nem megszokott, de 6 gigabájt memóriát és 128GB belső tárhelyet kapott. A Helio P35 (MT6765) CPU hajtja meg az Android 12 rendszert. Két SIM kártyát támogat és ismeri a B20-as hálózatot is, így idehaza is lesz gyors 4G internetünk. Természetesen GPS, Glonass, Beidou műholdtámogatás is van és Bluetooth, WiFi is megtalálható a készülékben és van NFC is. Az előlapi kamera 8 megapixeles, a hátlapra 20 megapixeles került.

Az 5000mAh kapacitású akkumulátort az USB Type-C portján keresztük tölthetjük fel az európai szabványú töltőjével. Az újdonság, a kedvezmény kóddal 153$-ba kerül az áfa és vámmentes lengyelországi raktárból!

Az új Cubot P60 mobiltelefont itt találod meg

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás