A Bakeey egyre jobb fejlesztéseket mutat be. Az új power bankuk 20000mAh kapacitással érkezik, a vezeték nélküli töltést is tudja és beépített kábeleinek köszönhetően minden típusú telefont is feltölthetsz róla.

bakeey power bank 2 bakeey power bank 1

Zöld, fekete és kék színebn is megvásárolható a külső akkumulátor, ami 8. 6 x 8. 2 x 2.55 centiméteres méretekkel rendelkezik és 180 grammot nyom. Type-C és USB porttal is ellátták és beépített kábelekkel is rendelkezik, amin microUSB, Type-C és Lightning csatlakozót is kapunk, így minden csatlakozó típussal szerelt telefont is feltölthetsz róla.

Nem csak kábelen, de vezeték nélküli töltést is tud, amihez csak rá kell tennünk a telefont a power bankra.

A Bakeey új külső akkumulátora 20000mAh kapacitással jobban megéri, ez 29.99$-ba kerül, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás