Akik egy kis szórakozásra vágynak, azoknak biztosan mosolyt csal az arcukra a REDPAWZ RDZ-07 elektromos gördeszkája, ami a 2x300W teljesítményű motorjával 40km/h végsebességre képes.

Kínai és európai raktárból is megvásárolható, de szerencsére a közeli áfa és vámmentes raktárból sem sokkal drágább a termék. Cserébe viszont sokkal rövidebb szállítási idővel, és ami nagyon fontos, áfa és vámköltség nélkül rendelhetjük meg a REDPAWZ RDZ-07 elektromos gördeszkát.

A REDPAWZ RDZ-07 fizikailag szinte semmiben sem különbözik egy átlagos gördeszkához képest. Szélessége 30 centiméter, hossza 97 centiméter. Azonban a 6600mAh kapacitású akku pakkal a súlya eléri a 8.5 kilogrammot. A rétegelt juharfa borítás alatt található az akkumulátor, amivel a 2x300W teljesítményű motorok maximálisan 40km/h végsebességre képesek.

A gördeszka maximális terhelhetősége 120 kilogramm és önerőből 20 fokos emelkedőre is képes felvinni minket. A vezérlés egy kézbefogható, vezeték nélküli távirányítóval történik, ami egy beépített 200mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, hatótávolsága 8-10 méter. Az elektromos gördeszkával megtehető távolság természetesen súly függő, így maximálisan 20-30 kilométert tehetünk meg vele, mielőtt újra töltőre kellene tennünk a REDPAWZ RDZ-07-et.

Aki egy kis újdonságra vágyik, esetleg az elektromos rollerét vagy a sima gördeszkáját cserélné le valami őrültebb, vagányabb dologra, azok biztosan örülni fognak a REDPAWZ termékének.

A REDPAWZ RDZ-07 szerencsére európai raktárból is megvásárolható, így áfa és vámmentesen rendelhetjük meg 394$-os áron (122.000 forintért)

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás