banggood_snatch.jpg

Idén már 13. születésnapját ünnepli a Banggood webáruház. Kína egyik legfontosabb nemzetközi e-kereskedelemmel foglalkozó webáruháza az évforduló alkalmából augusztus 27. és szeptember 18. között megrendezésre kerül a kedvezményekkel, kuponokkal és ajándékokkal teletűzdelt sorozata.

A játékban a felhasználók meghívhatják barátaikat, hogy csatlakozzanak a csapatához, amellyel különböző bónuszokat nyerjenek. Minél több ember csatlakozik a csapatához, annál valószínűbb, hogy több bónuszt nyerhet által. Lesz lehetőség új kedvezményekre és elkölthető pontokat is kaphatnak azok, akik a játék alkalmával új felhasználóként regisztrálnak. Ezen kívül újra élni fognak a snatch játék, (ami most is elérhető a Banggood mobil applikációjával) amivel 0.1$ befizetésével, akár mobiltelefont is nyerhetünk.

nevtelen_32.jpg

A Banggood 13. évfordulója a márkafejlesztésre és új kategóriák létrehozására összpontosít, hogy a legjobb online vásárlási élményt biztosítsa. Egyrészt a Banggood partner márkái, mint például a BlitzWolf, Bakeey, Digoo, Everyine és a Geekcreit, népszerűek az ügyfelek körében a világon kiváló minőségük és az ügyfeleknek kínált exkluzív, alacsony ár miatt.

Másrészt a Banggood nagy erőfeszítéseket fog tenni a divatkategória létrehozásában. A férfi és női ruházat, fehérnemű, cipő és táska legjobb márkáinak nemcsak kiváló minőségű legújabb divatcikkeket, hanem megfizethető luxusélményt kínál majd a vásárlóknak. Egyszóval megéri figyelni augusztus 27-én a nyitónapot, amiről mi is be fogunk számolni!

Addig is kövess minket a Facebook-on az akciós Banggood termékekért vagy nézd meg mik a napi akciók a naponta frissített táblázatban.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás