A feltörekvő UMIDIGI egymás után mutatja be a pénztárabarát modelljeit, ahogyan most a legújabb Power modelljét is. Nevéből már gondolhatjuk, hogy a gyártó az üzemidőre fektette a hangsúlyt.

umidigi power_1

UMIDIGI Power

Kedvezmény kód: 4bgpower

Az UMIDIGI Power a mostani trendeket követi, így jelenleg is egy csepp alakú kis szigetet, azaz notchot kapunk a kijelző felső részén, ahol az f/2.0 rekeszértékű 16 megapixeles szelfi kamera bújt meg. A 6.3 colos FHD+, azaz 2340 x 1080 pixel felbontású kijelző IPS technológiát használ. A kijelzőbe nyúló kamerasziget tette lehetővé azt, hogy az UMIDIGI Power 92.7%-os kijelző/előlap aránnyal rendelkezzen. A telefon mérete 15. 7 x 7.45 x 0.88 centiméter, a mérlegen pedig 190 grammot nyom. A külső borítás fémből készült, így az alacsony ára mellett a megjelenésre sem lehet panaszunk.

umidigi power_2

 

Hardver

Ahogyan az UMIDIGI-nél lenni szokott, megint MediaTek lapkával szerelték fel az új mobiltelefonjukat. Az új versenyzőben a Helio P35 duruzsol, ami nem egy felsőkategóriás processzor, de a már az újabb fajtából való, így már 12nm-es gyártástechnológiával készült. A nyolc magos processzor 4 darab Cortex-A53 magot 2.3GHz és szintén 4 darab Cortex-A53 magot kapott, amik 1.8GHz-es órajelen üzemelnek.

umidigi power_7

Memóriából sem fukarkodtak, így 4GB LPDDR3 RAM került beépítésre, a belső tárhely mérete pedig 64GB. A két SIM kezelésre alkalmas mobiltelefon tálcájára a második szolgáltatói kártya helyére egy microSD memóriakártyát is tehetünk, ami maximálisan 256GB méretű lehet. A készülék európai verziója támogatja az idehaza is használt 800MHz-es B20 hálózatot, így elérhető a 4G hálózat, és vidéken sem lesz gond a lefedettséggel.

A hátlapra dupla kamerát szereltek, amik 16 (f/1.8) és 5 (f/2.2) megapixelesek. Mellettük a kéttónusú LED villanó található, alatta pedig a kör alakú ujjlenyomat olvasó kapott helyet.

 

Szoftver és extrák

Az UMIDIGI Power pozitívumai közé sorolandó a legfrissebb Android 9 Pie rendszer is, amely módosítatlanul, plusz gyártói kiegészítők nélkül kerül a telefonra. Természetesen elérhető a Magyar nyelvű menü is. A telefonba 4.2-es Bluetooth került, ellátták 2.4/5GHz WiFi-vel és támogatja a GPS, Glonass, BEIDOU műholdakat is. Az USB Type-C port mellett szerencsére meghagyták a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozót is, és felszerelték NFC-vel is, hogy az érintéses fizetés is könnyen megoldható legyen.

Egy dologban remekeltek az UMIDIGI-nél, az pedig az ár, amihez most még kedvezmény kódot is kapunk. Így 159.99$ helyett 139.99$-ra (40.000 forintra) csökkenthető az UMIDIGI Power ára, amit az EU Priority Line szállítással most is áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

Kedvezmény kód: 4bgpower

Az UMIDIGI Power mobiltelefont itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás