Az előrendelői akcióban megvásárolható az aktív zajszűréssel rendelkező a Redmi Buds 6S Bluetooth fülhallgató, amit egyszerre három színben is kínál a gyártó.

Ahogyan a TWS fülhallgatók, a Redmi Buds 6S is a fülhallgatókat töltő tokkal rendelkezik. Előnyére válik a fülhallgatók 150mAh kapacitású akkumulátora, ami 2 óra alatt tölthető fel, a gyorstöltés által pedig 10 perc töltéssel 2 órán át használható.

A fülbe dugható gumiharang segít kizárni a külső zajokat (amelyből két pár, különböző méretű darabot is mellékel), de itt nem állt meg a gyártó, mert a külső zajokat az ANC (aktív zajszűrés) 46dB hangerősségig segít kizárni.A fülhallgató Bluetooth 5.3 Low Energy/HFP/A2DP/AVRCP profilt használja, ami természetesen visszafelé kompatibilis a korábbi verziókkal is. A fülhallgató tokja tok USB-C porton keresztül tölthető, amely 500mAh akkumulátorral lett ellátva. Az új Redmi Buds 6S 16500 forintba kerül.

Redmi Buds 6S Bluetooth fülhallgató

🔹Kupon:BGe9e716

További Bluetooth fülhallgatók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás