A Bakeey 36000mAh kapacitású power bankjához, ha nem akarunk, nem kell energiát használnunk, így a nap erejével ingyenesen feltölthető, hogy elraktározhassuk az energiát későbbre a telefon vagy a táblagép feltöltéséhez.

A strapabíró házba öltöztetett, napelemmel felszerelt power bank a nap energiájával is tölthető. Számos port kapott rajta helyet és külön, a házra felhelyezhető kábeleket is mellékelnek, amivel microUSB, USB-C és Lightning készülékeket is elláthatunk árammal. A power bankot 5V/3A, azaz 15 wattal lehet tölteni és szintén ezt a teljesítményt tudja leadni az akkumulátora is.Támogatja a vezeték nélküli Qi töltést és a napelem segítségével 5V/0.25A-t képes felvenni, így 1 wattal képes tölteni óránként az akkumulátorát napsütéses időben.

A 36.000mAh kapacitású Bakeey Power Bank az áfa és vámmentes európai raktárból vásárolható meg, amely a kedvezmény kóddal 15000 forintba kerül.

Bakeey 36000mAh 15W Solar Power Bank 36000mAh kapacitással

🔹Kupon:BGBK3WPL

További power bankok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás