Zöld és fekete színben választható a Redmi Bluetooth Speaker, ami IP67-es védelmének köszönhetően a vízparton is bátran használható.

Mindössze 4 wattos hangszórója 1.5 colos membránnal rendelkezik, de a basszusokhoz egy passzív membránnal is ellátták. A rácsozott burkolat alatt bújik meg a 800mAh kapacitású akkumulátora, amit USB-C porton keresztül tölthetünk fel és ezáltal 5 órán át használhatjuk zenehallgatásra.A Redmi Bluetooth Speaker a TWS technológiának köszönhetően csatlakozhatunk hozzá egy másik ugyanilyen eszközzel is, hogy sztereóban szólaljanak meg.

A friss és energiahatékony Bluetooth 5.3 kapcsolat mellett, amivel nyílt terepen akár 15 méteres hatótáv is elérhető, kezeli az A2DP/AVRCP/HFP/HSP profilokat is. A Redmi Bluetooth Speaker a kuponnal 26$-ért vásárolható meg.

Redmi Bluetooth Speaker

🔹Kupon:gshopperxiaomi

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás