Az 1350W-os teljesítménnyel rendelkező HiBREW H10B presszó kávéfőző 20 bar nyomással képes átpréselni a vizet az őrölt kávészemeken.A fém burkolattal rendelkező kávéfőző tetején található vezérlésének köszönhetően választhatjuk ki, hogy egy vagy két csésze kávét szeretnénk-e főzni, illetve megadhatjuk azt is, hogy rövid vagy hosszú kávét szeretnénk-e készíteni 70-300 milliliter között. Az oldalán található található tekerő gombbal szabályozhatjuk, a gőz mértékét, ha a menüsorról kiválasztjuk a tejhabosító funkciót.

Az 1.3 literes víztartállyal rendelkező HiBREW H10B kávéfőzőt ellátták túlmelegedés elleni védelemmel és automatikus hőmérsékletszabályzással is rendelkezik, a tetején pedig a csészéket melegíthetjük. Ha pedig nincs használatban, egy idő után automatikusan lekapcsol, hogy ne fogyasszon energiát. A HiBREW H10B karos kávéfőző 101$-ba kerül a kuponnal, ami az áfamentes európai raktárból rendelhető meg 119$-os áron, azaz 43.500 forintért.

A HiBREW H10B kávéfőzőt itt találod meg

🔹Kupon: 1NDW1KX6C640

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás