A BlitzWolf BW-AL1 asztali világítás szettje két oszlop lámpából áll. Ezek színe, színhőmérséklete is variálható és RGB fényre is képes, akár az előre beállított módokból vagy az épp játszott zene ritmusára.

A két darabból álló csomag lámpái 28 centiméter magasságúak. Jár mellé két tartókonzol, hogy az asztalra téve használhassuk őket és egy vezérlő is lapul a csomagban, de lehetőség van Bluetooth-on keresztül kapcsolódni hozzá. 10 előre beállított színsémát választhatunk, de a színeket magunk is kombinálhatjuk, hogy milyen átmenetet jelenítsenek meg.Az AL1 modell rendelhető monitorra szerelhető CML4 LED világítással is. A BlitzWolf BW-AL1 alapmodellje 21$-os áron vásárolható meg.

BlitzWolf BW-AL1

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás