Az akkumulátoros porszívózás legnagyobb királya egyértelműen a Xiaomi volt. Ám az utóbbi időben számos olyan gyártó jelent meg a piacon a Proscenic és Ultenic személyében, amelyekkel szinte lehetetlen versenyezni.

A Xiaomi Mijia Handheld Wireless Vacuum Cleaner 2 Lite, ami 135W teljesítményével és 16000Pa szívóerejével támad a pormacskákra. Egyszerre lehet kicsi és nagy is, attól függ mire is használnánk. Ha az autót takarítanánk elég csak egy fejet feltenni a kisméretű testre, ha a lakásban a padlót porszívóznánk, akkor a hosszú csővel ezt is könnyedén megoldhatjuk.A trendeknek megfelelően motorikusan forgó fejet kapunk, aminek köszönhetően alaposabban képes felseperni és felszívni a piszkot, de a szőnyeg szálai közül képes kiforgatni a szennyeződést is. 16000Pa szívóereje mellett 35 perces takarítási idővel számolhatunk. Ha egy letisztult, könnyű modellre vágyunk a kedvelt gyártónktól, akkor jó választás lehet a Cleaner 2 Lite. Azonban a bevezetőben említett Proscenic és Ultenic termékek már képesek a Xiaomi szívóerejének kétszeresével takarítani és még az áruk is kevesebb, így a döntés joga a vásárlón múlik. De mi biztosan a feltörekvő gyártók termékeinek egyikére tennénk le a voksunkat.

A csomagban pedig EU csatlakozójú adaptert is kapunk az oldalon található információk alapján. A porszívó a kuponnal 176$-ba kerül.

🔹Kupon:BGESJY8

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás