Meglepő, de nem idegen a Lenovo-tól, hogy olyan eszközt készít, ami nem kimondottan a számítástechnikával kapcsolatos.Új modellük egy hajszárító, ami a márkánál már látott nevet viszi tovább, hiszen ez a termékük Thinkplus HB100 névre hallgat. A fehér és kék színben kapható hajszárító súlya 373 gramm, mérete kicsi, csak  25.1×9.8×7 centiméter. Mivel nem az európai piacra készült, így CN aljzattal rendelkezik, de idehaza egy átalakítóval máris használhatóvá válik.

Az 1600 watt teljesítményű motorja két teljesítmény fokozaton, 90.000rpm és 110.000rpm sebességgel tud forogni. Természetesen a mai kornak megfelelően ionizálásra is képes a haj egészégének és fényének javítása érdekében. A fej hátsó részén pedig a kornak megfelelően led csík fut körbe, ami tájékoztat a különböző hőmérsékleti fokozatókról, így kék, piros, sárga, zöld színekben képes jelezni nekünk.

Thinkplus HB100 hajszárító

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás