Akik sok USB-s eszközt használnak, azoknak lehet fontos a UGreen 7-in-1 Powered Switch Type-C Docking Station, amihez számos eszközt csatlakoztathatunk és ezeket az eszközöket tölteni is tudja.

A 7 darab csatlakozó USB3.0 csatolófelülettel rendelkezik, így adott a nagy sávszélesség az adatok másolásához. Ezen kívül, a 7 portból 4 darab nem csak adatátvitelre, de energialeadásra is használható, ha a mobiltelefonunkat szeretnénk tölteni.Adatokat ugyan sajnos nem adott meg a Ugreen, hogy egy-egy csatlakozójából mennyi energiát nyerhetünk ki. Csak azt lehet tudni, hogy a HUB-hoz tartozó tápegység 12V/2A teljesítményt tud leadni, így ez maximum 24 wattot jelent.

A laptophoz vagy asztali PC-hez USB-C porton keresztül csatlakoztathatjuk, a HUB-on található portokat pedig a mellettük lévő kapcsolóval aktiválhatjuk.

A Ugreen 7 portos USB elosztója a kuponnal 13 ezer forintba kerül

🔹Kupon:BGREUPUG71

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás