A legnagyobb PC gyártójaként aposztrofált Lenovo pendrivejai olyan gyorsak, mint egy korábbi SSD meghajtó és méretei 128GB-tól vagy 256GB-os kapacitás terjednek.

Az utóbbi időben a Lenovo egyre több vezeték nélküli fej, fülhallgatót és flash alapú adattárolót dobott a piacra, így az Lenovo SX5 Pro pendrive-ok már azt a sebességet tudja, mint a legelső SSD meghajtók, jóval kisebb fizikai méret mellett.

A gyors sebesség nem csak az akár 500MB/s olvasási és 430MB/s írási tempónak köszönhető, hanem az USB3.2 csatlakozónak is. Ez természetesen visszafelé kompatibilis, így a régi USB2.0 csatlakozóval szerelt gépünkkel is használhatjuk.Az USB fej forgatható, így az USB-A mellett USB-C portot is találunk rajta, így átalakító nélkül használható laptopokkal, Android vagy Apple mobiltelefonokkal egyaránt. A gyors és nagy kapacitással rendelkező USB meghajtók egy SATA csatlakozójú SSD sebességével vetekszenek. A 128GB-os modell 8500 forintba kerül, de a 256GB-os változatért is csak pár száz forinttal kérnek többet.

128GB és 256GB-os Lenovo SX5 Pro USB3.2 pendrive

🔹Kupon:BGRJU6SX5P

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás