A promóciós képeken látható, hogy az Ultenic U12 Vesla simán kitakarít egy Tesla-t is. A nem túl acélos szójáték lényegi információja, hogy a porszívó nem csak a lakás felporszívózásához, de az autó takarításához is ideális a kis mérete és nagy szívóereje segítségével.

Ultenic U12 Vesla porszívó teszt (6 of 12).JPG

Az Ultenic U12 Vesla gyártója, ahogyan a Proscenic is, harcot vív az akkus állóporszívók csataterén. Már megszokottnak látszik az a szívóerő teljesítmény, amit ezek a modellek képviselnek, hiszen a korábban csak a normál hálózati csatlakozóról működtethető porszívók voltak képesek 30KPa és annál nagyobb szívóerőre, mostanra ezt egy akkumulátoros készporszívóval is elérhetjük.

Ultenic U12 Vesla porszívó 7

Az Ultenic nem most kezdte a szakmát, így akik idegenkednek még a gyártó termékeitől, azokat meg kell nyugtassam, hogy az „Önürítős, szenzoros robotporszívó 76 ezerért” és az „Ultenic K10-E, 5 literes air fryer” modelljük a mai napig remekül muzsikál.

Ultenic U12 Vesla porszívó 6Egy porszívóhoz képest kis dobozban érkezik az U12 Vesla, amiben magát a porszívót, teleszkópos csövet, tartalék szűrőt, akkumulátort, töltőt, fali tartókonzol, egy kisméretű, sörtékkel ellátott és egy motorikusan forgó fejet kapunk. A porszívó súlya a 2500mAh kapacitású Li-ion akkumulátorával együtt is csak 1.51 kilogramm, aminek köszönhetően egyáltalán nem lesz megterhelő a használata. Magát a porszívót mindenhol a szürke szín uralja, az 1 liter kapacitású portartálya átlátszó, hogy azonnal tudjuk, ha esetleg üríteni kellene azt. Nincs porzsák, csupán csak az egyetlen gombbal oldható ajtót kell kinyitni ahhoz, hogy migráljuk a tartályból a felszívott port, hajat és más szennyeződéseket, amiket felszívtunk.

Ultenic U12 Vesla porszívó 3

Ultenic U12 Vesla porszívó 1

A markolat alján kapott helyet az akkumulátor, amit a porszívóról közvetlenül is tölthetünk, de levéve, külön is felrakhatjuk azt tölteni. Az elülső szívó rész levehető, ahol hozzáférünk a HEPA filterhez. Ez mosható, így nem kell azonnal cserélni, elegendő csak akkor, ha már valóban nagyon elhasználódott. Természetesen a gyártó mellékel egy csere darabot is, így egy jó ideig nem kell utánpótlásról gondoskodni. Ezt elemezve, számomra a Proscenic P12 és P13 modellje jobban tetszett, mert ott nem csak HEPA filtert, hanem egy előszűrő szivacs rétegen is átmegy a levegő, majd a motor által kifújt, már tisztított levegőt is megszűri még egy filter, hogy semmi szennyeződés se kerüljön vissza a levegőbe. Az Ultenic ezzel szemben egy kicsit egyszerűbben oldotta meg ezt a dolgot.

Ultenic U12 Vesla porszívó 2

A motorikusan forgó fej elején található zöld színű ledek világításával jól láthatóvá válnak a padlón található por, hajszál és más szennyeződések is. A forgó fej nem csak a padló takarításánál jön jól, hogy a nagy szívóerő mellett még egy gyors söprő mozgást is végez, hanem a szőnyegek szálainak alapos kitakarításában is nagy szerepe van.

A 30KPa szívóerőre alkalmas elektromos motor teljesítménye 450 watt. Mivel ezt az éhes jószágot etetni is kell, így a szívóerő több lépésben választható az energiatakarékos és egyben hosszabb üzemidőért.

ECO módban akár 45 perces takarítási időt is kaphatunk, amit egyedülálló módon nem csak percben, de a percek mellett másodpercekben is képes megjeleníteni a porszívó. A teszt alatt az ECO 30.000rpm fordulaton 46 percre, 60.000rpm fordulaton 29 percre, 90.000rpm fordulat mellett 21, míg 120.000rpm mellett 13 percig képes takarítani a porszívó a kijelzőn megjelenő adatok alapján. A skálán megtalálható egy 150.000rpm érték is, de ez a nagy teljesítmény ebben a modellben nem érhető el.

A kijelző az, amely egyedülállóvá teszi az Ultenic U12 Vesla-t. Olyan jól találták el ennek a megjelenítését, hogy a műanyag burkolat belső részén látható a szívóerő érték, a hátralévő idő, az akku kapacitás kijelzése, míg az elülső felén a szívóerőknek megfelelő, különböző színekben pulzáló világítás csak hab a tortán. Nem csak modern megjelenést kölcsönöz, de számos fontos adattal is ellátja a felhasználóját, ami már-már inkább tűnik műszerfalnak, mint egy sima kijelzőnek.A hosszabbító csövét nagyon könnyű használni, beállítható a kívánt hosszúsága, így a padlót is könnyedén tisztántarthatjuk vele, de a mennyezet sarkaiban megbúvó pókhálókat is könnyen leszedhetjük vele. Míg a lakásban szinte felesleges a maximális szívóerő, még a hosszabb szálú szőnyegek sem igénylik ezt, addig a kanapék, autók, lépcsők és kárpitok tisztításához már nagyobb hasznát vesszük a megemelt teljesítménynek, ahol a kisebb méretű fej lesz a hasznunkra, amelynek sörtéi kitolhatóak, hogy egyszerűbb legyen az autó ülése alatt található levelek, apró kavicsok felszívása is.

Emiatt, hogy szinte bárhol bevehethető az Ultenic U12 Vesla, bőven van létjogosultsága a háztartásban. A Ranvee, főként háztartási eszközökre szakosodott webáruházából érkezet hozzánk tesztre a porszívó, ami az áfa és vámmentes európai raktárból rendelhető meg. Így a kedvezmény kupon felhasználásával 50 ezer forintba kerül a porszívó.

Ultenic U12 Vesla akkumulátoros porszívó

🔹Kupon:QWX7N3EQB0V2

🔹Kupon:NCZF9K938FTB

Proscenic P13 akkumulátoros porszívó

🔹Kupon:KTVQFQWEFT7B

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás