Egyedülálló újdonságot vonultat fel a BlitzWolf BW-FYE16, hiszen amellett, hogy zenét akár 7 órán keresztül hallgathatunk vele, az ANC segít a zajszűrésben, de a legnagyobb újítás az a tokon megtalálható LCD kijelző, amin keresztül fülhallgató minden funkcióját elérhetjük.

BlitzWolf BW-FYE16 LED screen 5

A BlitzWolf nagyon alacsony áron tudta piacra dobni az első LCD kijelzővel ellátott fülhallgatóját. Így megnéztük, hogy a nagyon alacsony áron, 10 ezer forintért megvásárolható modell mit tud nyújtani a hétköznapokban. A gyártótól ismert zöld-fehér dobozon belül leírást, töltőkábelt és „S”, illetve „L” méretűgumiharangokat kapunk. Az „M”-es méretet magán a fülhallgatón találjuk meg.

BlitzWolf BW-FYE16 LED screen 6

A fülhallgató sötétszürke színű tokja kicsivel nagyobb, mint a kijelző nélküli társaié. A méretnövekedésre épp az imént említett színes, érintésérzékeny, 1.5 colos LCD kijelző a magyarázat. A tok külseje egyáltalán nem egyhangú, hiszen a fedél alsó részén egy ezüst színű csík dobja fel a megjelenését. A tok hátulján a kijelző részével megegyező méretű gumiborítást kapunk, ami ugyan szöszmágnes, ha azt a zsebünkben tartjuk, ellenben ezáltal kissé megtapad az asztal felületén, amely csökkentheti a véletlen leesés esélyét.

BlitzWolf BW-FYE16 LED screen 3

A tok alján az USB-C töltőcsatlakozó található, amely a 350mAh kapacitású akkumulátorának töltésére szolgál, amely 2 óra alatt tölthető fel 100%-ra. Mellette egy fehér színben világító töltésvisszajelző LED és a Bluetooth párosítás gombja található.

BlitzWolf BW-FYE16 LED screen 4

A tok fedelét felnyitva azonnal felvillan a kijelző, amelyen a képernyőzár animációja található. Ha a fedelet lecsukjuk, a kijelző lekapcsol, így nem fogyaszt energiát.A fülhallgatók fekete alapszíne mellett egy ezüst színű díszítést kapott, ami személy szerint nekem nem tetszik. A pár évvel ezelőtti fülhallgatókat idézi az oldalsó érintésérzékeny sáv feletti piros/kék színben jelző apró ledek. Ezek szerencsére használat közben nem világítanak, csak a töltés közben adnak tájékoztató jelzést. Az érintésérzékeny felületen tudtam váltani a zeneszámok között, megállíthattam vagy elindíthattam a zenelejátszást és

BlitzWolf BW-FYE16 LED screen 2

Amint a fedél felnyílik előbújnak az érintésérzékeny kijelzőn található lapozható pontok, amin a következőket találjuk:

 • Zeneszám léptetése,
 • Hangerőszabályzó,
 • Zajcsökkentés beállítása,
 • EQ beállítása,
 • Időzítő,
 • Kijelző fényerősség állítás,
 • Nyelvválasztás,
 • Zárolási kép,
 • Fülhallgató keresés,
 • Dátum/idő,
 • Kedvencek,
 • Fotó készítés,
 • Fehér fény például kulcskereséshez

Bármely menüpontra is navigálunk, a felső értesítési sávban találjuk a Bluetooth kapcsolat állapotát, a fülhallgató és a tok töltöttségét, illetve a pontosidőt is. A számléptetés jól működik, láthatjuk a zeneszám címét, illetve nem csak előre vagy tovább léptethetjük, de megállíthatjuk vagy leállíthatjuk a zenelejátszást. A hangerőszabályzást azt hiszem nem kell ecsetelnem, azonban a zajcsökkentés beállításnál választhatjuk a kikapcsolva, áteresztő és ANC zajszűrést is. Az áteresztő mód felerősíti a környezeti zajokat, az ANC zajszűrés csökkenti a külső zajokat, ám van egy sistergő alapzaja. dB értéket nem találtam, hogy milyen mértékű szűrésre képes, de nem tud olyan jól működni, mint az OPPO Enco Free 2i fülhallgatóm.

Az EQ beállítást elfelejthetjük, mert egyik előre beállított opció sem volt a kedvencem, hiszen vagy nagyon elnyomták a magas hangokat és megemelte a basszust vagy teljesen elnyomott mindent az EQ csúszkán és minden tompa lett tőle.

BlitzWolf BW-FYE16 LED screen

Az időzítővel 1-60 perc között állíthatunk be riasztást, ha a fülünkben van a fülhallgató. A kijelző fényerősség állítást nem hiszem, hogy túlzott magyarázatra szorul. Jó hír és meglepő is volt, hogy a fülhallgató menüjében megtalálható a magyar nyelvű felület is, ám sok helyen látunk félrefordításokat is.

Az animált zárolási képernyőből alapértelmezetten három darabot kapunk, bővíteni nem tudjuk ezeket. A fülhallgatók keresése jó ötlet, ám olyan halk a dallam, amit lejátszik eközben, hogy ha épp a másik szobában vagy a mellettünk lévő takaró alatt hagytuk a fülhallgatót, biztosan nem fogjuk azt meghallani. A dátum/idő beállítása automatikusan szinkronizálóik a telefonon beállított idővel, ha a fülhallgatót Bluetooth kapcsolaton csatlakoztatjuk a telefonunkkal, de kapunk manuális beállítás lehetőséget is.A kedvencekre nem tudtam rájönni, hogy ez mit is jelent. Lehet, hogy nem is kedvencek lenne, mert csak egy szív piktogramot kapunk. De még pulzusmérésre sem használhatjuk a fülhallgatót, így nem tudom, ez miért van benne a szoftverben. A fotó készítés jó dolog, hiszen a telefonon megnyitott kamera alkalmazásban lőhetünk vele képeket. A kijelző fehér fényű megvilágítása akkor jöhet jól, ha sötétben keresnénk meg a táskánkban a lakáskulcsunkat.

A BlitzWolf BW-FYE16 zenehallgatás közbeni próbája alapján az derült ki, hogy basszusok vannak benne, ami jó hír. Azonban árnyalja a képet, hogy a közepek kevesek, a magas hangokat pedig mellőzik a driverek, amin a tokon beállított EQ semmit sem javít. Így, ha a mobiltelefonon keresztül van lehetőség hangszínszabályzó használatára, akkor azt tegyük is meg, mert magas, csilingelő hangok nem nagyon vannak benne, ami miatt szomorú voltam. De aztán eszembe jutott a fülhallgató 10 ezer forintos ára és máris megértettem a miértjét.

 

Milyen negatívumot tapasztaltam a termékkel kapcsolatban?

Nem kell felnyitni a fedelet, ha be akarjuk kapcsolni a kijelzőt, elég csak megérinteni azt. Azonban lezárni ezt nem tudjuk, így vagy megvárjuk az alapértelmezett 30 másodpercet (más beállításra nincs lehetőség), hogy a kijelző lekapcsoljon vagy felnyitjuk, majd lecsukjuk a tok fedelét. Jó lett volna erre akár egy dupla koppintásos lezárást alkalmazni, mint sok mobiltelefon esetében is. A hangja talán elegendő ebben a 10 ezer forintos kategóriában, mert még kijelzőt is adnak mellé, ami kicsit megemeli az árcédulát, de minőségben azért ennél jobbra számítottam.

A kis kijelzőn történő navigálás meg kell szokni, hiszen sűrűn félre fogunk majd nyomni egy-egy opciót a kezdetekben. Azonban az meglepett, hogy ha a tokot töltjük, a kijelző mintha kicsit összezavarodna és nem mindig érzékeli az érintéseket. Azonban, ha lehúzzuk a tokot a töltőről, akkor ismét minden helyreáll.

 

Ami tetszett

Külsőre azonnal megveszi az embert. A 10 ezer forintos árát tekintve ez nagy fegyvertény, ahogyan az is, hogy bár aktív zajszűrés tekintetében a belépőszintre pozícionálható, de ilyen áron nem is találunk jobb zajcsökkentéssel ellátott fülhallgatót. Így, ha nem tántorít el, hogy hangszínszabályzóhoz nyúlj a hangmagasságok beállításáért, akkor még így sem rossz ajánlat a különleges BlitzWolf BW-FYE16.

A BlitzWolf BW-FYE16 Bluetooth fülhallgatót itt találod meg

🔹Kupon:BGRJU6FYE16

🔹Kupon:BGhobbyf16

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

2 hozzászólás

 1. Egy csalódott vásárló on

  Vettem egy ilyen szemetet és kb 2 óra használat után kidobtam a kukába mert kb annyit is ér.
  Olyan szinten rossz tompa a hang minősége, hogy gyötrelem volt hallgatni. A zajszűrés meg… inkább hagyjuk… jobb ha nem volt bekapcsolva.
  Azóta egy JBL boldog tulaja vagyok. Igen drágább is volt, de megérte az utolsó fillérig.

 2. Meg ne vegyétek! Bűn rossz cucc! Rosszul szól, nekem a telefont se veszi fel. A kijelző semmire sem jó. Életem egyik mellé fogása volt megvenni.
  Talán ha majd kiadnak rá egy firmware frissítést akkor jobb lesz, bár nem tudom hogy lehet frissíteni.

Hozzászólás