A Hidoes B10 kialakítása és színvilága is a retró hangulatot tükröz, amelyre jó ránézni a sok modern közlekedési eszköz mellett.

A Hidoes terméke már inkább motor, mint kerékpár, amelynek erős elektromos motorjával akár 45km/h-vak is haladhatunk, a fatbike szerű 20×4 hüvelykes kerekeivel a terepre is bátran kimerészkedhetünk.

Az elektromos kerékpárok közül a ONESPORT OT13 modellt már mi is kipróbáltuk. Robusztus megjelenést kölcsönöz az acélból készült váza, amely megjelenésével és festésével egy ízig-vérig retró motor megjelenést kölcsönöz számára. A 20×4 hüvelyk méretű vastag abroncsok kiváló tapadást nyújtanak, így biztosítva a sima futási teljesítményt különféle terepeken.A kerékpár terhelhetősége maximálisan 150 kilogramm. A 48V/12.5Ah-s akkumulátor mellett 1000W teljesítményű motorral lett felszerelve, ami 45 km/h maximális sebességet kínál. A tisztán elektromos üzemmódban elérhető maximális hatótáv 35 kilométer, pedál rásegítéses üzemmódban 60 kilométert tehetünk meg vele egy feltöltéssel.

A kormányának barna színű borítása, az ülés megoldása és az alsó táska is harmonizál a kerekek festésével, míg az akkumulátort tartalmazó „tank” rész piros színű festést kapott. A kerékpárt IP54-es védelemmel látták el, az eső teleszkóp hivatott csökkenteni az út egyenetlenségeit, a fékezésben pedig a dupla tárcsafékek segítenek.

Természetesen normál kerékpárként is használható a Hidoes B10, ami ugyan nem kapott manuális váltót és több áttételes fogaskoszorút. Odafigyeltek a ködös időben/sötétben való használatra is, így egy méretes elülső és hátsó fényszóróval látták el, előbbi rácsozott borítást is kapott a védelme érdekében.

A Hidoes B10 elektromos fatbike a kuponnal az európai raktárból 435 ezer forintért vásárolható meg

🔹Kupon:EWPWQS

További elektromos kerékpárok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás