A BlitzWolf BW-V8 a gyártó legújabb, megfizethető árú projektora 1080p felbontással, Android rendszerrel, 480 ANSI Lumen fényerővel és alacsony árral.

A korábban tesztelt BW-V5Max és V5 közé ékelődik be a jelenlegi modell, ami hardveresen többet nyújt, mint a korábbi V5-ös verzió, de még nem rendelkezik automata fókusszal, mint a V5Max.

BlitzWolf BW-V8 FHD Projector teszt (1 of 20)

A BlitzWolf BW-V8 előnyére válik, hogy alacsony áron (a cikk írásának pillanatában 40 ezer forintba kerül a kuponnal) juthatunk hozzá olyan projektorhoz, ami 480 ANSI Lumen fényerősségre képes és Android rendszert futtat. Digitális zoom funkciójával 50-100% közötti nagyításra van lehetőség. 1.5-5 méteres távolságból pedig 30-150 colos, azaz maximum 381 centiméter átlójú kép megjelenítésére alkalmas.

BlitzWolf BW-V8 FHD Projector teszt (2 of 20)

Képélességét a manuális fókuszgyűrűvel szabályozhatjuk, A trapézkorrekció vertikális kalibrálására 15 fokos szögben van lehetőségünk módosítani a megjelenített képet. Kontrasztaránya 2000:1 értékkel bír, ami egy teljesen átlagos szám ebben a kategóriában.

BlitzWolf BW-V8 FHD Projector teszt (5 of 20)

Az Android 11 rendszert a mellékelt távirányítóval vezérelhetjük, de ha kedvünk tartja, a projektorhoz vezetékes vagy vezeték nélküli beviteli perifériákat is csatlakoztathatunk, ha billentyűzetet vagy egeret szeretnénk használni hozzá.

A házon található csatlakozók közül AV és 3.5 milliméteres csatlakozókat kapunk, a microSD foglalat 64GB-os kártyákat képes kezelni. A HDMI porthoz köthetjük a forrásunkat, ha játékkonzolt, TV Box-ot, laptopot vagy bármilyen más eszközt szeretnénk hozzákötni. Egy darab USB portja 2.0 sebességű, így nagy bitrátájú filmek lejátszásához már kevés, de a családi fotóalbum közvetlenül a projektorról való megjelenítéséhez teljesen megfelelő lesz.

A hófehér házzal rendelkező projektor külső megjelenését tekintve, a szürke színű felső borítással kerüli el a gyártó az egyhangúságot. Mindenhol műanyagot kapunk, ami ezért az árért megbocsájtható bűn. Megjelenését és anyaghasználatát tekintve nem egy Wanbo DaVinci 1 Pro kategória a termék, az biztos. A BlitzWolf BW-V8 projektor mérete 21.5x17x8.6 centiméter, súlya 1.24 kilogramm. Ez lehetővé teszi arra, hogy ne kelljen külön tartókonzolt vásároljunk hozzá, ami négy felfogatást igényel, hanem egy szabványos ¼-es menettel rögzíthető a plafonra. Ilyenkor jön jól a képforgatás funkció, hogy a fejjel lefelé felfogatott projektor megfelelő irányú képet adhasson.

BlitzWolf BW-V8 FHD Projector teszt (6 of 20)

A hardveres meghajtásért felelős Allwinner H713 processzor nem a legacélosabb jószág, ám a négy maggal rendelkező ARM Cortex-A53 alapokra épülő CPU 1.32GHz-re képes. Játékra már nem ajánlott, de a projektor szoftverét kellő sebességgel képes meghajtani.

BlitzWolf BW-V8 FHD Projector teszt 1

A BW-V8 2.4/5GHz-es WiFi használatát teszi lehetővé, ami mellé Bluetooth 4.2 támogatást is kapunk. Az Allwinner processzor nem tudja a Widevine L1 profilt, csak az L3-at, így a streaming szolgáltatók tartalmai maximum 480p-ben jelennek meg. Ezért én mindenféleképpen egy Androidos TV Box vagy más külső forrás használatát javaslom, így jobb felbontásban élvezhetjük a streaming tartalmakat.

BlitzWolf BW-V8 FHD Projector teszt 2

A projektor felbontása 1920×1080 pixel, így ez jónak mondható ezen az áron, a bemeneti forrás akár 4K is lehet. A megjelenített tartalomra nem nagyon panaszkodhatunk, egyedül a 480 ANSI Lumen fényerő az, ami nem elegendő a nappali filmnézéshez. Ahhoz, hogy megfelelő élményben legyen részünk vagy mindenféleképpen be kell sötétítenünk a szobát vagy meg kell várnunk az este beköszöntét. De ez egy ilyen kategória, valamit valamiért. Ha nagyobb fényerőre van szükség, akkor a Wanbo X5 még mindig egy piszok jó ajánlat az 1100 ANSI Lumenes fényerejével.

Kuponos árát tekintve nem kérnek érte sokat a 106$-os árcédulának köszönhetően, ami körülbelül 40 ezer forintot jelent.

BlitzWolf BW-V8 1080p projektor

🔹Kupon:BGKNAAZ

További projektorok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás