A UGREEN Qi2 mágneses töltést használó kiegészítője az Apple iPhone és Apple AirPods okosórák töltésére használható. Oldalán egy USB-C kimeneti csatlakozót is találunk, ahová az Apple Watch töltőkábelét csatlakoztathatjuk.

Fali töltőadaptert nem mellékelnek a termékhez, így azt magunknak kell majd beszereznünk hozzá. Az összecsukható, állványként funkcionáló töltő 15 wattal képes tölteni a kompatibilis iPhone 12, 13, 14 és 15 telefonokat.Az almás gyártó fülhallgatóinak töltéséhez 5 wattot képes leadni, míg az oldalán található USB-C porthoz csatlakoztatható az Apple Watch töltőkábele.

A UGREEN Qi2 a kedvezmény kóddal 40$-ba kerül, de a BlitzWolf is készített hasonló töltőt, ami már az Apple Watch-ot is tölti, így azt is érdemes megtekinteni a vásárlás előtt.

UGREEN Qi2 töltő

🔹Kupon:DPF20OFF

BlitzWolf iw30 Apple töltő

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás